LogoInnovatie

Het Verhaal van Nederland

NTR heeft samen met NPO Innovatie en NPO1 de podwalk: 'Het verhaal van Nederland'  ontwikkeld, gekoppeld aan de gelijknamige tv-serie. De podwalks zijn 10 gps-gestuurde historische wandelverhalen verspreid over heel Nederland: Anloo,  Nijmegen, Dokkum, Muiden, Deventer, Brielle, Hoorn, Hattem, Veenhuizen en Vucht. In deze audiotours neemt Daan Schuurmans je op locatie mee op reis door de geschiedenis. Van de ijstijd tot en met de Tweede Wereldoorlog. 
Aan de hand van gebouwen, monumenten en andere sporen in het landschap vertelt hij wat er is gebeurd op de plek waar je op dat moment staat. Welke rol de bewoners van toen daarin hadden. En de gevolgen daarvan voor ons land zoals wij het nu kennen. Door de koppeling met gps weet Daan precies waar je bent. Hij vertelt waar je naartoe moet en waar je moet kijken. 

App downloaden
De audiotours zijn te beluisteren via de gratis podwalks app 'Het verhaal van Nederland' . De app moet eerst gedownload worden voordat je kunt gaan wandelen. Download hem in de App Store of Play Store. Of zoek in de App Store of Play Store op ‘Het verhaal van Nederland’.

.
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)