LogoInnovatie

NPO3 op Discord

Discord, een platform waarop gebruikers in een veilige omgeving kunnen chatten, bellen of streamen over allerlei onderwerpen. Jarenlang was dit platform uitsluitend bedoeld voor gamers, maar steeds vaker wordt het bebruikt om een community op te zetten en te netwerken. En dit is precies waar NPO3 mee gestart is.
Voor NPO biedt Discord een mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei gesprekken binnen de doelgroep en zich op deze manier in de community te gaan begeven. Met inmiddels bijna 2500 leden is er in de server al een mooie kans ontstaan om de interactie aan te gaan met de doelgroep en ze actief onderdeel te laten worden van ons als NPO. Deze toegankelijkheid wordt geboden door ze echt met ons als medewerkers te laten kletsen en praten over onderwerpen die zij belangrijk vinden.

In de experimenterende fase wordt er exclusieve content op het platform aangeboden zoals Q&A's met bekenden NPO'ers of de mogelijkheid om als allereerste een nieuwe NPO3 aflevering te kijken. Op deze manier hoopt NPO3 om een nog groter gedeelte van de doelgroep naar zich toe te krijgen om de community alleen maar uit te breiden.
NPO Logo
Snel naar
NPO.nl
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)