Anna Agranovich

Over deze maker

Anna Agranovich (2003) is stagiair bij Brandpunt+ en vierdejaarsstudent aan de School voor Journalistiek. Voordat ze stagiair werd, was ze werkzaam voor NU.nl. Anna woont in Hilversum maar hoopt snel naar een grotere stad te verhuizen, want de mediastad vindt ze vooral leuk om in te werken.

Van deze maker

Van een paar verkeersboetes naar een schuld van 25.000 euro: ‘Ik schaamde me enorm’

De 26-jarige Nick leefde een doodnormaal leven, tot hij zijn baan verloor tijdens corona. Al snel escaleerden een paar achterstallige verkeersboetes tot een schuld van 25.000 euro. “Ik schaamde me enorm, en stak daarom mijn kop in het zand.”

Ashley (26) moest leven van 25 euro per week vanwege haar schulden

Een op de vijf jongeren heeft problematische schulden. Een percentage dat de laatste jaren fors is toegenomen. De incasso-industrie verdient er “ontzettend veel geld” aan, maar “zonder oplossing.”

Sas is erectiecoach: ‘Sommige mannen zitten huilend voor me’

Het gebruik van erectiemiddelen is sinds 2018 met bijna 20 procent toegenomen. Zien we een groeiende erectiecrisis? En zijn pillen eigenlijk wel het beste hulpmiddel voor wie ‘m niet meer omhoog krijgt?

De Nederlandse Lara (22) bekeerde zich tot de islam: ‘Ook Henk en Ingrid kunnen gewoon moslim zijn’

De oerhollandse zusjes Lara en Kira groeiden op in een gezin zonder geloof maar misten diepgang. Eenmaal tiener maakten ze de keuze zich te bekeren tot de islam: “Als je atheïst bent, dan is het best wel nuchter. Als je doodgaat, dan ben je dood, er is verder niks.”

Je droombaan dankzij je BN'er ouders: 'Nepobaby's vinden hun privileges vanzelfsprekend'

In de eerste aflevering van onze YouTube-serie Stereotypisch volgen we artiest Sem van Dijk, zoon van BN’ers Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Volgens critici is Sem een typische ‘nepobaby’. Wat betekent die term precies, en waarom hebben zoveel mensen er een hekel aan?

‘Iedereen liet me vallen’: Eén gelekte intieme foto zette het leven van Mila (20) op z'n kop

Mila werd ‘exposed’ door haar ex toen hij een blote snapfoto van haar doorstuurde naar vrienden. Die actie bleef haar nog jaren achtervolgen: “Er blijft een stemmetje in mijn hoofd zitten dat zegt ‘als je het nooit had gestuurd, was dit allemaal nooit gebeurd'."

Deze Russische journalist vluchtte weg uit Moskou. Nu zet ze haar werk voort in Amsterdam

In 2022 verplaatste de redactie van The Moscow Times zich noodgedwongen naar onze hoofdstad. Twee jaar later spreken we een van de gevluchte journalisten: “Op een dag hoop ik weer terug te keren naar mijn thuisland, want ondanks alles mis ik het ook.”