Judith van Beek

Over deze maker

Judith (1993) studeerde Internationale Betrekkingen en Organisaties (minor Journalistiek en Nieuwe Media, minor Marokkaanse Maatschappij en Cultuur) en Sociologie. Daarna werkte ze als redacteur en producer aan diverse tv-programma's en documentaires, waaronder Project Ismail: Drillrap, Meiden die Rijden, Vrouwen die Bouwen, Man Bijt Hond. Als ze geen films of documentaires kijkt, is ze te vinden op haar racefiets, achter haar naaimachine of in tweedehands winkels.

Van deze maker

‘Als het moet, neem ik er een tweede vrouw bij’: Arash (19) is fan van Andrew Tate

Voor de zoveelste keer kwam de controversiële influencer Andrew Tate deze week in het nieuws - hij werd in Roemenië gearresteerd op verdenking van seksueel geweld. Ondanks alle controverse, blijft Tate voor de 19-jarige Arash een grote inspiratiebron.

Hoe het is als je bekende moeder bedreigd wordt: ‘Kan altijd iets gebeuren’

Kyle en Ryan zijn de zonen van de veelbesproken BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas. Als bekende politica ontvangt zij bedreigingen en dat heeft ook invloed op haar zonen.

Hoe Ryan (29) omging met een depressie en de bekendheid van zijn moeder

Ryan (29) en Kyle (23) staan sinds enkele jaren in de schijnwerpers als de zonen van de veelbesproken partijleider van de BBB, Caroline van der Plas.

Max (19) werd ongepland vader: ‘Ik moest kiezen: weggaan of blijven’

Het leven van de negentienjarige Max veranderde compleet toen zijn vriendin twee jaar geleden zwanger bleek te zijn. Hij stopte met school en ging fulltime werken om zijn gezin te onderhouden.

Professioneel dartster en trans vrouw Noa-Lynn (27) blijft spelen ondanks transfobe reacties

Noa-Lynn (27) gooit de laatste maanden hoge ogen met haar winstpartijen in de vrouwendivisie van internationale darttoernooien – maar niet iedereen gunt haar dat. Als trans vrouw krijgt ze nare reacties over zich heen.

Tom (25) werd er onvruchtbaar door, maar begint weer met anabolen

In Nederland gebruiken honderdduizenden mannen anabolen om vaker te kunnen trainen en sneller progressie te zien (Mulier Instituut 2023). Maar hier hoor je nauwelijks over. In de vierde aflevering van onze serie Het Goddelijke Lichaam S2 delen Nick* en Tom (25) wel hun verhaal.

‘Het was mijn laatste hoop’: Sadé (25) en Tygo (20) kregen een maagverkleining

Het overgewicht van Sadé en Tygo had veel invloed op hun gezondheid en zelfbeeld. Tot hun frustratie lukte het maar niet om af te vallen. Na een lang gevecht tegen de kilo’s kozen beiden voor een maagverkleining.

Rick (26) en Shandor (25) hadden last van bigorexia: een obsessie met spiergroei

Brede schouders, een sixpack en kanonnen van spierballen: zo omschrijven veel mannen hun droomlichaam. Bij Rick (26) en Shandor (25) sloeg het keiharde trainen voor zo’n lijf door in bigorexia: een obsessie met sporten en spiergroei.

Vacature: wie wordt onze nieuwe camjo?

Raak jij direct enthousiast bij het zien van series van Brandpunt+? En heb je ruime ervaring met het draaien en monteren van dynamische, onderscheidende, verdiepende en impactvolle verhalen? Dan is een plek als Camjo bij Brandpunt+ van KRO-NCRV misschien iets voor jou!