• Sites

Mayee Macco

Over deze maker

Stagiair Brandpunt+

Van deze maker

Zoomer vs boomer: we lieten een 22-jarig kandidaat Kamerlid in debat gaan met zijn rivaal van 62

Spencer Alberg (22) wil de Kamer in voor D66, Elrie Bakker-Derks (62) voor JA21. Twee generaties, één verbale knokpartij. Of toch niet? “We vinden elkaar helemaal, Elrie. Alsof we bij dezelfde partij zitten!”

Michelle (20) werd gechanteerd met AI-naaktfoto's

AI-foto’s zijn populair, denk aan de Yearbooktrend. Maar wat als er AI-gegenereerde naaktfoto’s van jouw onschuldige selfies worden gemaakt? Het overkwam student Michelle Michels.

‘Wij zijn arm, niet achterlijk’. Umniya (22) leeft al haar hele leven in armoede

Umniya Nasibdar (22) groeide op met de Voedsel- en Kledingbank én in een hoop angst. Dat motiveerde haar om een stichting op te zetten waarmee ze verhalen uit de doofpot haalt en armoede aan het licht brengt.

Robert werd op zijn zeventiende vader: 'Dan word je brak wakker met een kind naast je bed'

Een kind op je zeventiende. Het overkwam Robert van Bruxvoort. “Velen denken dat mijn leven voorbij is sinds de komst van Bram.”

Sadé (25) koos voor een maagverkleining: ‘Soms vraag ik mij af of dit het waard was’

Na jaren van sonjabakkeren, personal training en een gevecht tegen de kilo’s zag Sadé Willems (25) een maagverkleining als laatste redmiddel. Afgelopen mei onderging ze haar operatie.

Julia (22) kreeg gonorroe: ‘Opeens zaten er drie GGD-medewerkers in mijn vagina te kijken’

Het aantal gevallen gonorroe stijgt en condoomgebruik is uit de mode onder jongeren. Deze vier jongeren raakten besmet met de soa en vertelden hun horrorverhalen. “Naïef van me dat ik niet wist dat je ook van pijpen een soa kunt krijgen.”