#Corontaine: De beste foodprogramma's
#Corontaine: De beste foodprogramma's
- 2 minuten leestijd
Inmiddels is het wel duidelijk. In quarantaine zitten is naast globale volksgezondheid, goed voor maar 1 ding: televisie kijken en eten. Heel veel eten.
Inmiddels komen tosti's je neus uit, smaakt die ijsbak in familysize alleen nog lekker met een flinke scheut alcohol, en dankzij bezorgende helden op de fiets lijkt je culinaire inspiratie langzaam weg te ebben. We weten het allemaal: deze quarantaine eindigt met een BMI op standje overgewicht.
En precies daarom hebben wij een inspiratielijstje voor jou, de bourgondiër in quarantaine. Om de bank in te ruilen voor een keuken, en het Thuisbezorgd-menu voor een digitale chef. Vanavond stof jij je koksmuts af en kijk je naar:
1. Lekker Fred in het land
Freddy Trathlener, beter bekend als Vjeze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, houdt van koken en van lekker eten. In 'Lekker Fred in het land' laat hij op onnavolgbare wijze zien dat eten voor het oprapen ligt als je bereid bent een beetje je best te doen. Maar koken met Fred zou niet compleet zijn als het niet totaal uit de hand loopt
2. Cocktails met Victor
Barman Victor uit First Dates legt je uit hoe je thuis ook zo’n lekkere cocktail kunt maken.
3. Morning After Meal
Het énige programma dat jou van je kater af helpt!
4. Downtown dinner
Johan Eikelboom trekt, samen met mensen met een verstandelijke beperking, door het land. Ze beoordelen in verschillende restaurants elkaars kookkunsten, service en de entourage.
5. Welcome to my Fridge
Wat hebben bekende Nederlanders in hun koelkast liggen? Benieuwd naar de eetgewoontes van Expeditie Robinson-winnaars? Kijk nu Welcome to my Fridge!
6. Chef in je oor
Topchefs van Nederlandse bodem gaan de strijd met elkaar aan. Eén nadeel: ze mogen zelf geen voet in de keuken zetten! Dit kan niet anders dan mis gaan..
7. De vijf smaken van Joel
In de 5 smaken van Joël neemt zelfverklaard alleseter en culinair journalist Joël Broekaert je mee naar de wereld en geschiedenis van de 5 basissmaken. Want; waarom was zout vroeger zo schaars, en what on earth is umami?
Wil je meer kijken? Klik dan even hier.