NPO 3 Exclusives

Afbeelding van Own it

Own it In ‘Own It’ proberen comedians Bugra Gedik, Daan van der ...

Afbeelding van Atje voor de Sfeer met Mark Baanders

Atje voor de Sfeer met Mark Baanders In deze serie gaat Mark Baanders op stap met groepen jong...

Afbeelding van GIPSGEHEIMEN

GIPSGEHEIMEN In de 4-delige documentaireserie ‘GIPSGEHEIMEN’ gaat Dook...

Afbeelding van Spuiten en Slikken

 • online serie

Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken leert je alles over seks, drugs en lifestyle. Onze presentatoren maken moeilijke onderwerpen bespreekbaar en helpen taboes te doorbreken.

Afbeelding van BOOS

 • online serie

BOOS

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Afbeelding van De Marker

 • online serie

De Marker

Dit is De Marker. Elke dag jouw dagelijkse dosis nieuws, achtergronden en opinie. Dat doen we met een team jonge makers: Chaira, David, Gijs, Job, Juan en Romy. Altijd betrouwbaar, vaak scherp en meestal gezellig. Check De Marker voor de laatste nieuwsberichten, columns, memes en wekelijks een podcast.

Afbeelding van Spot On

 • online serie

Spot On

Hoe ga je om met groepsdruk, hoe combineer je religie en homoseksualiteit of kun je seks hebben tijdens de menstruatie? Soms zijn er van die onderwerpen die je liever niet in het openbaar bespreekt, maar voor Yo Mo! is geen taboe te groot en geen vraag te gek.

Afbeelding van Brandpunt+

 • online serie

Brandpunt+

Brandpunt+ bestaat uit een groep jonge makers die journalistieke verhalen vertellen. Verhalen over mensen die de wereld veranderen, verhalen die je hopelijk vertellen wat jij eraan kunt doen om te helpen dat die verandering de goede kant op gaat, verhalen over dingen die onszelf inspireren.

Afbeelding van Pointer Checkt

 • online serie

Pointer Checkt

Op social media komt een grote stroom van berichten voorbij, maar hoe weet je wat echt is en wat nep? Jos duikt voor jou in de wereld van misleidende TikTok-filmpjes.

Afbeelding van De Bovenkamer

 • online serie

De Bovenkamer

In DE BOVENKAMER nemen Raïsha en Sahil mentale gezondheid onder de loep. In de zesdelige serie duiken zij samen met experts in de wereld van mentale gezondheid en zoeken verschillende jongeren op die kampen met hun bovenkamer. In elke aflevering ontdekken ze wat een worsteling het leven kan zijn als je bijvoorbeeld ADHD, burn out of een paniekstoornis hebt. Ook testen ze met behulp van de jongeren hoe het zou voelen om zelf met een mentale stoornis of mentaal probleem te leven.

Afbeelding van WTF moet ik…? Relaties

 • online serie

WTF moet ik…? Relaties

In 'WTF moet ik…? Relaties' vragen jongeren tussen de 18 en 27 het WTF panel om advies bij struggles in hun persoonlijke relaties, liefdes- of seksleven. Het WTF panel bestaat uit: relatiecoach Max Valenkamp, De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns en trainer Ihwanti van Hulst. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: ik kan niet klaarkomen door penetratie, ik ben bang dat mijn vriend voor een ander gaat of hoe leer ik beter te worden in bed?

Afbeelding van Undercover Sven

 • online serie

Undercover Sven

Elke aflevering duikt journalist van der Meulen in een onderbelicht onderwerp om er licht op te schijnen.

Afbeelding van Generatie Genaaid

 • online serie

Generatie Genaaid

Gotu Jim onderzoekt op een eigenzinnige, activistische en gelukkig vaak ook grappige wijze het leven van de pechgeneratie: Generatie Genaaid.

Afbeelding van PowNews

 • online serie

PowNews

Afbeelding van Stereotypisch | Brandpunt+

 • online serie

Stereotypisch | Brandpunt+

In Stereotypisch ontmoet presentatrice Firoza Mulahella jongeren die veel te maken hebben met vooroordelen en clichés.

Afbeelding van FOMO Show

 • online serie

FOMO Show

In de FOMO-Show gaan Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman samen op pad om te kijken welke activiteiten je echt niet mag missen en welke je aan je voorbij kan laten gaan. Alles om te voorkomen dat jij straks niet thuis zit met FOMO.

Afbeelding van Julia en AI

 • online serie

Julia en AI

In ‘Julia en AI’ probeert Julia Koopman grootse doelen te bereiken met de hulp van AI. Met haar digitale hulp scamt ze toeristen als reisleider, probeert ze beroemd kunstenaar te worden en schrijft ze een comedyshow. Komt dat wel goed?

Afbeelding van Multiplayer

 • online serie

Multiplayer

Afbeelding van Hunted

Hunted

Dertien gewone burgers slaan op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst.

Afbeelding van Je Zal Het Maar Hebben

Je Zal Het Maar Hebben

Een duik in de levens van jongeren die een ziekte of een handicap hebben, maar zich door niets laten weerhouden om alles uit het leven te halen.

Afbeelding van 3 op Reis

3 op Reis

Chris Zegers, Jennifer Hoffman, Nienke de la Rive Box en Dzifa Kusenuh laten zien hoe je bewuste keuzes kan maken op reis en lichten de leukste en meest interessante reisontwikkelingen voor je uit.

Afbeelding van Sluipschutters

Sluipschutters

De Sluipschutters verplaatsen zich in moordend tempo. Als poppendokter, lijkschouwer, lifeguard, vechtsportleraar, graafmachinist of naaktloper. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze never nooit aankomen. Een humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten.

Afbeelding van First Dates

First Dates

Het First Dates restaurant zit vol met singles op hun eerste afspraak. De kijker krijgt de kans om hun eerste en vaak ongemakkelijke gesprek te volgen.

Afbeelding van Nachtdieren

Nachtdieren

Raven van Dorst gaat op zoek naar het mysterie van de nacht. Wie zijn er nog wakker; welke mensen kúnnen niet slapen en welke mensen wíllen niet slapen? In een nachtelijke ontdekkingstocht stuit Raven op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende types.

Afbeelding van Who's that girl?

Who's that girl?

Grote dromen zijn uitgekomen. Maar achter elk succes schuilt een verhaal. Jonge bekende Nederlandse vrouwen halen herinneringen op en kijken naar wie ze geworden zijn. Wat hebben zij allemaal moeten laten om te bereiken waar ze nu staan?

Afbeelding van BODEM

BODEM

We volgen het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader schrijft zelfhulpboeken.

Afbeelding van Fallen

Fallen

Na een tragisch voorval verhuist Iris Broman naar een huisje van haar halfzus in het kustplaatsje Ystad, waar ze leiding gaat geven aan het coldcaseteam van de politie. Haar eerste zaak zal veel invloed hebben op de betrokkenen en hun leven wordt na al die jaren weer overhoop gegooid.

Afbeelding van We Gaan Er Allemaal Aan

We Gaan Er Allemaal Aan

Valerio Zeno onderzoekt iedere keer een scenario waarbij de mensheid tot haar einde kan komen. Is het een nucleaire oorlog, de inslag van een asteroïde, een uitbarsting van een supervulkaan, buitenaards leven, artificial intelligence of doet klimaatverandering ons de das om?

Afbeelding van Klikbeet

Klikbeet

Satirisch sketchprogramma van comedians Stefan Pop, Alex Ploeg en Tex de Wit. Kijk mee op hun smartphone, waar ze video's delen en gesprekken voeren met elkaar, bekende Nederlanders en wereldleiders.

Afbeelding van Project Dans

Project Dans

Dertig danstalenten, variërend van gepassioneerde amateurs tot opkomende professionals, worden uitgedaagd om zich te bewijzen als de beste allrounddanser van Nederland. Zij ondergaan een intensieve training, waarin zij diverse dansstijlen meester moeten worden, totdat er één winnaar overblijft.

Afbeelding van Kamp Van Koningsbrugge

Kamp Van Koningsbrugge

Jeroen van Koningsbrugge zoekt vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten die de rekruten onder handen gaat nemen.

Afbeelding van Proefkonijnen

Proefkonijnen

In Proefkonijnen van BNN geven Jurre Geluk en Kaj van der Ree nuchtere antwoorden op bezopen vragen.

Afbeelding van Van Roosmalen & Groenteman

Van Roosmalen & Groenteman

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee wisselende gasten nemen Gijs en Marcel de hoogte- en dieptepunten van de voorbije mediaweek door.

Afbeelding van Moordpillen?

Moordpillen?

In ons land slikken 232.000 mensen ADHD-medicatie, waarvan Ritalin de bekendste is. Dionne Slagter heeft de diagnose ADD en onderzoekt de wereld van deze pillen. Nog nooit sprak ze met een arts over haar medicijngebruik, eigenlijk doet ze maar wat. Wie is ze zonder de medicijnen? Kan het ook anders?

Afbeelding van Sekspedia

 • online serie

Sekspedia

Van zoenen tot aftrekken en van beffen tot anale seks; ‘Sekspedia’ is een expliciete, educatieve online serie van BNNVARA die jongvolwassenen een representatief beeld geeft van hoe seks er echt aan toegaat.

Afbeelding van Irvine Welsh's Crime

Irvine Welsh's Crime

De straten van Edinburgh zijn lang niet altijd veilig, en dan is het aan inspecteur Ray Lennox om de zaak op te lossen en de dader te pakken. Dat lukt echter niet altijd, en hij wordt gekweld door de wetenschap dat er monsters nog vrij rondlopen. Ondanks alles gaat hij stug door met zijn werk.

Alle online series

#

Afbeelding van 1 jaar later

1 jaar later

Afbeelding van #tagged

#tagged

A

Afbeelding van Atje voor de Sfeer met Mark Baanders

Atje voor de Sfeer met Mark Baanders

Afbeelding van A Teenage Love Affair

A Teenage Love Affair

Afbeelding van AFK met Slotta

AFK met Slotta

B

Afbeelding van BOOS

BOOS

Afbeelding van Blozende oortjes

Blozende oortjes

Afbeelding van Beestachtige Liefde

Beestachtige Liefde

Afbeelding van Bijna Beroemd

Bijna Beroemd

Afbeelding van Buurt Tories

Buurt Tories

Afbeelding van Blend

Blend

Afbeelding van Beter Ga Je Beginnen Te ..

Beter Ga Je Beginnen Te ..

Afbeelding van Bookmakerts

Bookmakerts

Afbeelding van Bad Influencer

Bad Influencer

Afbeelding van Bitcoin Naar de Maan! en Terug

Bitcoin Naar de Maan! en Terug

Afbeelding van De Braboneger Basht!

De Braboneger Basht!

C

Afbeelding van De Comeback Challenge

De Comeback Challenge

Afbeelding van De Cancel Club

De Cancel Club

Afbeelding van Candy Boys

Candy Boys

Afbeelding van Carpool Crush

Carpool Crush

Afbeelding van Club Hub

Club Hub

Afbeelding van Captain Henk

Captain Henk

D

Afbeelding van Draadstaal online

Draadstaal online

Afbeelding van Donnie aan de kook

Donnie aan de kook

Afbeelding van Downtown

Downtown

Afbeelding van Dagboek van mijn Dwang

Dagboek van mijn Dwang

E

Afbeelding van En nu ben ik verliefd

En nu ben ik verliefd

Afbeelding van Eva & de Eva's

Eva & de Eva's

Afbeelding van Edelfigurant

Edelfigurant

F

Afbeelding van FOMO Show

FOMO Show

Afbeelding van Fan Z

Fan Z

Afbeelding van Fok De Vakkenvuller

Fok De Vakkenvuller

Afbeelding van FAQ it

FAQ it

Afbeelding van Face2Face: Seizoen 1

Face2Face: Seizoen 1

Afbeelding van Het F woord

Het F woord

Afbeelding van Fitgirls

Fitgirls

Afbeelding van Falen & Opstaan

Falen & Opstaan

G

Afbeelding van GIPSGEHEIMEN

GIPSGEHEIMEN

Afbeelding van Het Goddelijke Lichaam: Seizoen 2

Het Goddelijke Lichaam: Seizoen 2

Afbeelding van Gamer Girls

Gamer Girls

Afbeelding van De Grens van OnlyFans: Seizoen 1

De Grens van OnlyFans: Seizoen 1

Afbeelding van Het Goddelijke Lichaam: Seizoen 1

Het Goddelijke Lichaam: Seizoen 1

Afbeelding van Getest: Seizoen 1

Getest: Seizoen 1

Afbeelding van De Gladiool

De Gladiool

H

Afbeelding van HIDEOUS HENK

HIDEOUS HENK

Afbeelding van Herres

Herres

Afbeelding van House of Politics

House of Politics

Afbeelding van Hitte

Hitte

Afbeelding van Hiphop NL

Hiphop NL

I

Afbeelding van In Your Face

In Your Face

Afbeelding van Instaview

Instaview

Afbeelding van In the box

In the box

Afbeelding van Ik kóm niet uit Sri Lanka

Ik kóm niet uit Sri Lanka

J

Afbeelding van Julia en AI

Julia en AI

Afbeelding van Jasper Zoekt Band

Jasper Zoekt Band

Afbeelding van Jurre's Date: Seizoen 3 online

Jurre's Date: Seizoen 3 online

Afbeelding van Jeffrey

Jeffrey

Afbeelding van Joardy Sitcom

Joardy Sitcom

K

Afbeelding van Katwalk

Katwalk

Afbeelding van Kraken Doe Je Zo: Seizoen 1

Kraken Doe Je Zo: Seizoen 1

Afbeelding van Kamernood

Kamernood

Afbeelding van Knaldrang

Knaldrang

Afbeelding van Koeriers

Koeriers

Afbeelding van Kermisbloed

Kermisbloed

Afbeelding van Kramp

Kramp

Afbeelding van Kelderklasse 15

Kelderklasse 15

L

Afbeelding van Locked out

Locked out

Afbeelding van De Lachgaskoning

De Lachgaskoning

Afbeelding van LIT!

LIT!

Afbeelding van Lekker dan

Lekker dan

M

Afbeelding van Multiplayer

Multiplayer

Afbeelding van Meiden van Traditie

Meiden van Traditie

Afbeelding van MUST

MUST

Afbeelding van Miss Holland

Miss Holland

N

Afbeelding van Niek Zoekt Werk

Niek Zoekt Werk

Afbeelding van NOS Stories Eindexamenspreekuren

NOS Stories Eindexamenspreekuren

Afbeelding van Het nieuwe flirten | 3LAB Documentaire

Het nieuwe flirten | 3LAB Documentaire

Afbeelding van Njits: Orange Fever

Njits: Orange Fever

Afbeelding van Next Gen: Voetbalmakelaars

Next Gen: Voetbalmakelaars

O

Afbeelding van Own it

Own it

Afbeelding van One Night Stand-Up

One Night Stand-Up

Afbeelding van Off the Streetlab: 2020

Off the Streetlab: 2020

Afbeelding van Op avontuur met de opa van Tim

Op avontuur met de opa van Tim

P

Afbeelding van PowNews

PowNews

Afbeelding van Pointer Checkt

Pointer Checkt

Afbeelding van Pottenkijkers

Pottenkijkers

Q

Afbeelding van Qucee zoekt cash

Qucee zoekt cash

R

Afbeelding van Ruiken & Likken

Ruiken & Likken

Afbeelding van Rundfunk guckt Rundfunk

Rundfunk guckt Rundfunk

S

Afbeelding van Spot On

Spot On

Afbeelding van Stereotypisch | Brandpunt+

Stereotypisch | Brandpunt+

Afbeelding van Slaapkamer Dates

Slaapkamer Dates

Afbeelding van Sekszusjes

Sekszusjes

Afbeelding van Sas heeft een soa

Sas heeft een soa

Afbeelding van Sexperts: Seizoen 1

Sexperts: Seizoen 1

Afbeelding van Single

Single

Afbeelding van Sexy Taxi

Sexy Taxi

T

Afbeelding van Taxi Talks

Taxi Talks

Afbeelding van Tessel In Cyberspace | 3LAB

Tessel In Cyberspace | 3LAB

Afbeelding van True Self

True Self

Afbeelding van Tokyo van Boven

Tokyo van Boven

V

Afbeelding van Vrienden na het leven: Onze beste vriend is dood, hoe moeten we verder?

Vrienden na het leven: Onze beste vriend is dood, hoe moeten we verder?

Afbeelding van Vakkenvullers

Vakkenvullers

Afbeelding van Van Kaag tot Kardashian

Van Kaag tot Kardashian

Afbeelding van Veemarkt

Veemarkt

Afbeelding van Vermist!

Vermist!

Afbeelding van VPRO De beloften

VPRO De beloften

W

Afbeelding van Wadoeje

Wadoeje

Afbeelding van WTF?!

WTF?!

Afbeelding van Wacht FF

Wacht FF

Afbeelding van Weet Wat Je Date

Weet Wat Je Date

Afbeelding van Wat een bevalling!

Wat een bevalling!

Afbeelding van Welcome to my fridge

Welcome to my fridge

X

Afbeelding van X-Y-SEX

X-Y-SEX

Z

Afbeelding van De ziekste dag

De ziekste dag

Afbeelding van Zuipkeet

Zuipkeet