• Sites

Grazend Nederland

Vies eten.

Pierre Wind vraagt zich af waarom iets vies is. Zijn organen vies? Of slakken? En hoe reageert ons lichaam op vies eten? Wie lust de longen, de lever, de maag, het hart en de darmen van een schaap.

  • Niet beschikbaar

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 30 nov 2005, 19:55

Ruim aandacht voor alles wat met gewicht te maken heeft. Van het lichaamsgewicht van balletdansers en kogelstoters tot de lichamelijke voorkeur van Surinamers; alles komt aan bod.

  • Niet beschikbaar

Vies eten.

  • 30:00
  • Aflevering
  • 23 nov 2005, 19:55

Pierre Wind vraagt zich af waarom iets vies is. Zijn organen vies? Of slakken? En hoe reageert ons lichaam op vies eten? Wie lust de longen, de lever, de maag, het hart en de darmen van een schaap.

  • Niet beschikbaar

Eten en erotiek.

  • 35:00
  • Aflevering
  • 16 nov 2005, 19:50

Pierre Wind ervaart wat het is om erotisch te dineren.

  • Niet beschikbaar

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 9 nov 2005, 19:55

Pierre Wind vraagt zich af hoe efficient wij met ons voedsel omgaan.

  • Niet beschikbaar

Rituelen en tradities.

  • 30:00
  • Aflevering
  • 2 nov 2005, 19:55

Pierre Wind vraagt zich af welke culinaire rituelen en tradities er in Nederland worden nageleefd. Aan het woord komen een barones, een butler, een Islamitische slager en Tereza uit Eritrea.

  • Niet beschikbaar

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 26 okt 2005, 19:55

Eet Nederland nog steeds een traditioneel bord vol aardappels, groente en vlees of is de smaak de laatste jaren veranderd?

  • Niet beschikbaar

Grazend Nederland

  • 30:00
  • Aflevering
  • 19 okt 2005, 19:55

Eet Nederland nog steeds een traditioneel bord vol aardappels, groente en vlees of is de smaak de laatste jaren veranderd? In iedere aflevering wordt één onderwerp aangesneden waar dieper op wordt ...

  • Niet beschikbaar

Varkenswang en pauwenborst.

  • 30:00
  • Aflevering
  • 12 okt 2005, 19:55

De varkenswang is het lekkerste deel van de varkenskop. Tenminste, dat vindt Carolina Verhoeven. Gebraden pauw is verdwenen van de Nederlandse menukaart. En dat is volkomen terecht, want het smaakt...