Vies eten.
Pierre Wind vraagt zich af waarom iets vies is. Zijn organen vies? Of slakken? En hoe reageert ons lichaam op vies eten? Wie lust de longen, de lever, de maag, het hart en de darmen van een schaap.
- Alles
- Alles
- Afleveringen
- Extras

Grazend Nederland
Ruim aandacht voor alles wat met gewicht te maken heeft. Van het lichaamsgewicht van balletdansers en kogelstoters tot de lichamelijke voorkeur van Surinamers; alles komt aan bod.

Vies eten.
Pierre Wind vraagt zich af waarom iets vies is. Zijn organen vies? Of slakken? En hoe reageert ons lichaam op vies eten? Wie lust de longen, de lever, de maag, het hart en de darmen van een schaap.

Rituelen en tradities.
Pierre Wind vraagt zich af welke culinaire rituelen en tradities er in Nederland worden nageleefd. Aan het woord komen een barones, een butler, een Islamitische slager en Tereza uit Eritrea.

Grazend Nederland
Eet Nederland nog steeds een traditioneel bord vol aardappels, groente en vlees of is de smaak de laatste jaren veranderd?

Grazend Nederland
Eet Nederland nog steeds een traditioneel bord vol aardappels, groente en vlees of is de smaak de laatste jaren veranderd? In iedere aflevering wordt één onderwerp aangesneden waar dieper op wordt ...