Recept: The Spicy Sausage Salmon Spooge
- 2 minuten leestijd
Fawakka skaffe strijder! Gisteren had jij zin om een flinke jonko te roken, vandaag heb je een waterhoofd en is doodgaan makkelijker dan overleven met deze kater. Maar dat is verleden tijd, met dit recept!
Maar nóóit zonder de Juicy Rules:
- Nooit
meer dan 15 minuten
- Nooit
meer dan 15 euro
- Nooit
meer dan 5 ingrediënten
Gisteren was je in minder dan 15 minuten & minder dan 15 euro keihard aan het chillen, met passie voor je assie en nu moet je op de blaren zitten. In plaats van een wake & bake neem je het heft in eigen hand en probeer je toch iets van je dag te maken. Daarvoor heb je wel deze boodschappen nodig:
Ingrediënten voor één bord
-
150 gram hele zalm
-
150 gram Cherry tomaten in meerdere kleuren
-
Twee takjes basilicum
-
Acht zwarte olijven
-
30 gram Chorizo
De stappen van Juicy (exclusief kater)
1. Chop je basilicum met de chopstick. En weet je waar de C in chopstick
voor staat? Voor vitamine C, precies datgene wat in basilicum zit.
2. Snij je tomaatjes in stukjes. Ik ga je niet vervelen met een verhaal
over hoeveel lycopeen er in een tomaat zit en hoe goed het voor je is. Gelukkig
is het wel zo: jouw hoofd loves tomaten, want lycopeen.
3. Pak je zalm, leg hem in de pan zonder te fileren. Je bent namelijk zelf
gisteren al gefileerd door die jonko.
4. Chop je olijven, dan komen er veel antioxidanten en vetzuren vrij. Oftewel
keihard gaan op vitamine A & E.
5. Mik alles in het pannetje bij de zalm.
6. Snij je Chorizo in lekkere plakjes en doe de stukjes in de pan. Net zo
smooth als dat je gisteren de coffeeshop binnenliep.
7. Ready as you go. Laat het nog heel even doorbakken om het vervolgens op
een bord te mikken en op te snibbelen.
Zien hoe onze Juicy het er vanaf brengt? Check hier de video!