-
Seizoenen
-
NL - Seizoen 11
NL - Seizoen 10
NL - Seizoen 9
NL - Seizoen 8
NL - seizoen 7
NL - Seizoen 6
NL - Seizoen 5
NL - Seizoen 4
NL - Seizoen 3
NL - Seizoen 2
NL - Seizoen 1
NL Specials - seizoen 1
UK - Seizoen 7
UK - Seizoen 6
UK - Seizoen 5
UK - Seizoen 4
UK - Seizoen 3
UK - Seizoen 2
UK - Seizoen 1
IR - Seizoen 1
NZ - Seizoen 2
NZ - Seizoen 1
- First Dates Teens
- First Dates Classics
- First Dates Afterparty
- First Dates Hotel
Recepten podcast: Lucas & Sophia
- 2 minuten leestijd
In de podcast First Dates: Second Chances (NL) hoorde je de eerste date van dater Lucas en kijker Sophia! Zij maakten tijdens hun date in het restaurant sushi en een mojito! Wil jij deze ook maken? Check hier de recepten.
In de podcast First Dates: Second Chances (NL) hoorde je de eerste date van dater Erika en kijker Carlo! Heb je de aflevering nog niet geluisterd? Dat kan hier! Zij maakten tijdens hun date in het restaurant nacho's met guacamole en een bijzondere grijze cocktail! Wil jij deze ook maken? Check hier de recepten.
Nacho's met guacamole
2 avocados
1cm gember
1 sjalot
Een halve tomaat
Chilipeper
Limoen
Bietensap
En natuurlijk nachos om het mee te eten!
1cm gember
1 sjalot
Een halve tomaat
Chilipeper
Limoen
Bietensap
En natuurlijk nachos om het mee te eten!
1. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Haal de pit eruit (dat gaat goed met een lepel, waarmee je 'm er gemakkelijk uit wipt). Snijd het vruchtvlees van de avocado’s in blokjes. Doe in een kom.
2. Rol de limoen met je handen over het aanrecht, zo komt het sap al een beetje los. Snijd de limoen doormidden. Pers de helft uit en meng het sap door de avocado. Prak de avocado een beetje met een vork, het is niet erg als je nog wat stukjes ziet.
3. Snijd de sjalot fijn en snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Roer door de avocado. Breng op smaak met chilipeper en peper/zout. Proef of je meer limoensap nodig hebt en voeg als laatste de bietensap toe voor een mooie roze kleur. Schep het in een mooi kommetje. Leg de tortillachips op een grote schaal en zet het kommetje met guacamole in het midden.
Grijze cocktail
30 ml Gin
20 ml Salmari
10 ml vlierbloesemsiroop
30 ml ananassap
15 ml limoensap
5 ml suikersiroop
1 plak ananas
Verse basilicum
20 ml Salmari
10 ml vlierbloesemsiroop
30 ml ananassap
15 ml limoensap
5 ml suikersiroop
1 plak ananas
Verse basilicum
Mix alle ingredienten -behalve het fruit- in een cocktailshaker met ijs, strain in een glas en garneer met ananas en basilicum.