Is dit vis of heb ik het mis?
Donnie proeft sushi en heeft geen idee wat hij nou eet. Waar bestaat de sushi van de toekomst eigenlijk uit?
Hoe smaakt 3D-geprinte garnaal?
Anna Gimbrère proeft een garnaal die uit de printer komt. Wat vindt ze ervan?
Alle sushi freaks opgelet: hier komt wasabi en sojasaus binnenkort vandaan
De Healthy Sisters vragen zich af wat meer toekomstgericht is: wasabi of sojasaus? Verrassing: beide producten zijn nu van Nederlandse bodem te verkrijgen. Hollandse sushi? Jazeker dus.
Vergeet frikandel sushi: met deze Hollandse sushi maak je écht indruk
Hollandse sushi? Dat hoor je niet vaak in één zin. Maar een befaamde sushichef maakt indruk met een typisch Hollands ingrediënt op zijn rijstbolletje. Weten welke?
Zo maak je de hamburger van Meesterkok Ron Blaauw
Met je brakke harses een hamburger naar binnen schuiven is verslavend lekker, maar toekomstbestendig? Niet per se. Chef Ron Blaauw laat zien hoe je jouw cheeseburger een stuk gezonder én futureproo...
Hoe smaakt de burger van de toekomst?
Snackspert, Nick Toet, Daan van der Lecq en Ron Blaauw proeven de futureproof hamburger. Wat vinden ze ervan?
In een vegan bloed-lab
Anna Gimbrère gaat in Restaurant van de toekomst naar een lab waar ze vegan bloed maken van algen.