• Sites

Sergio & Axel: Van de Kaart

De Nederlandse topkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire gaan op culinaire wereldreis naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen.

  • Niet beschikbaar

Zeeland

  • 57:22
  • Aflevering
  • 2 apr 2021, 21:10

De Nederlandse topkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire gaan op culinaire wereldreis naar Thailand, Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen.

  • Niet beschikbaar

Japan

  • 56:31
  • Aflevering
  • 26 mrt 2021, 21:10

Tijdens hun laatste reis ontdekken Sergio en Axel de keuken en cultuur van Japan. De twee dineren met één van de weinige geisha's die het land nog heeft. Ze bezoeken ook een nachtelijke tonijnveiling.

  • Niet beschikbaar

Libanon

  • 51:48
  • Aflevering
  • 19 mrt 2021, 21:25

Sergio en Alex reizen naar Libanon. Bij een familie thuis ontdekken ze de échte Libanese keuken.

  • Niet beschikbaar

Noorwegen

  • 53:51
  • Aflevering
  • 12 mrt 2021, 21:20

Sergio en Axel zijn in Noorwegen. De twee gaan zeewier plukken tussen de rotsen, op wilde Noorse zalm vissen en halen eeuwenoude schelpen van diep onder de zeespiegel.

  • Niet beschikbaar

India

  • 52:04
  • Aflevering
  • 5 mrt 2021, 21:20

De derde reis voert Sergio en Axel naar India, het land van de specerijen. Ze beginnen in de drukke hoofdstad Delhi, waar ze mee koken en eten in één van de grootste tempels van het land.

  • Niet beschikbaar

Mexico

  • 53:53
  • Aflevering
  • 26 feb 2021, 21:20

Axel neemt Sergio mee naar Mexico. Volgens Sergio heeft Mexico één van de meest onderschatte keukens ter wereld. En die keuken houdt veel meer in dan taco's, guacamole en fajita's.

  • Niet beschikbaar

Thailand

  • 57:32
  • Aflevering
  • 19 feb 2021, 21:20

De culinaire reis van Sergio en Axel begint in Thailand. Op een lokale markt beleeft chef Sergio een eerste cultuurshock als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen.

  • Niet beschikbaar

Zeeland

  • 57:27
  • Aflevering
  • 27 aug 2020, 21:00

Sergio verzamelde de beste ingrediënten, waarmee hij een menu op tafel zet, zoals alleen hij dat kan: een zesgangenmenu waarin hij alle opgedane inspiratie en ervaring van zijn wereldreis samenbrengt.