Selma Abdellatif

Over deze maker

Selma houdt zich achter de schermen bezig met de onderwerpen en gasten voor de afleveringen op het Youtubekanaal van Spot On, maar ook met het schrijven van artikelen op de website. Ze neemt jullie graag mee in de verschillende verhalen van rolmodellen uit de community.

Van deze maker

Nada Merrachi (24) startte een succesvolle kledinglijn: “Ik dacht: waarom maak ik de ‘modest’ kleding die ik mis niet zelf?”

Vlogger, influencer en oud-Spot On host Nada Merrachi (24) startte drie jaar geleden een kledinglijn. Inmiddels is MERRACHI een goedlopend bedrijf en krijgt ze dagelijks lovende DM’s over haar producten. Aan Spot On vertelt ze hoe ze dit voor elkaar kreeg.

Actrice Ahlaam Teghadouini: ‘Ik vond het doodeng om Sihame te spelen’

In Sihame neemt Ahlaam op bloeddorstige wijze wraak op haar online shamers. Wij spraken haar over wat ze deed om zich in haar personage in te leven en waarom online shaming zo belangrijk is om besproken te worden. “Voordat ik een moordscène in ging, luisterde ik duistere muziek.”

Influencer Lotte van Eijk (24): ‘Ik dacht dat ik de dikste persoon ter wereld was, door de reacties van anderen’

Deze week staat Spot On in het teken van #ditkanechtnietmeer. We vragen het influencer Lotte van Eijk, die afgelopen week de aandacht trok op instagram met haar video over ‘fatshaming’ in de zomer. “Ik rende op het strand altijd snel de zee in tot het water mijn lichaam bedekte.”