• Sites

Zakia Picolina

Over deze maker

Als presentator en redacteur van Spot On brengt Zakia met enthousiasme en expertise verhalen tot leven. Naast haar toewijding aan het maken van boeiende YouTube-video's, brengt Zakia haar passie voor schrijven en interviewen naar voren in het creëren van inspirerende artikelen voor de website. Buiten haar werk geniet ze volop van het leven in al zijn facetten.

Van deze maker

Spot On-host Zakia Picolina over online haat: “Sommige comments maken me misselijk”

Als Spot On-host, spreker en influencer krijg ik steeds vaker te maken met online haat. Het is alleen niet altijd even makkelijk om die negativiteit te laten voor wat het is. In dit artikel deel ik met jullie mijn ervaringen en geef ik tips om hiermee om te gaan. Read and learn…

7x tips van Zakia Picolina over wat je kunt doen als je gepest wordt als volwassene

Pesten onder volwassenen gebeurt vaker dan je denkt. Hoe herken je het? En hoe zorg je ervoor dat het stopt? Zakia Picolina geeft zeven tips om af te rekenen met pesters. Gebaseerd op haar eigen ervaringen als coach en met online pesters.

“Mijn man noemde me jarenlang ‘gorilla’ vanwege mijn overbeharing”, 3x jullie ervaringen met pesten als volwassene

Pesten wordt vaak geassocieerd met de kindertijd, maar helaas blijft het ook voor veel volwassenen een pijnlijke realiteit. In dit artikel heb ik, Zakia Picolina, onze Spot On-volgers gevraagd om hun ervaringen te delen, en deel ik ook een stukje van mijn persoonlijke verhaal.

'Ik had heel veel haaruitval', 5x jullie onzekerheden na de zwangerschap

Het moederschap is een avontuur vol liefde, maar achter de schattige babyfoto's schuilt vaak een andere kant. Voor dit artikel heb ik, Zakia Picolina, Spot On-volgers gevraagd om hun onzekerheden na de zwangerschap te delen en deel ik ook mijn eigen ervaring.

Zakia Picolina over hoe je je jarenlange relatie leuk houdt: “Blijf aantrekkelijk voor elkaar”

Een relatie of huwelijk is niet altijd rozengeur en maneschijn: je moet er samen aan werken. Spot On-host Zakia is al elf jaar samen met haar man. Vanwege onze serie over liefde en relaties vroegen we haar hoe zij en haar partner het leuk houden.