Throwback thursday Artikelen

  • Artikel

Deze iconische Songfestival hits ken jij SO-WIE-SO!

Staat Europapa bij jou ook constant op repeat? Dan ben je niet de enige! Dit jaar vertegenwoordigd Joost Klein Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival. Om alvast in de stemming te komen hebben wij een lijst voor je met de meest iconische...

Lees meer
  • Artikel

Weet je nog... Hannah Montana?!

Hét geheim van je jeugd: wie is Hannah Montana?! Met haar gevatte humor en haar catchy songs, kreeg je maar niet genoeg van de serie. Elke avond zat je dan ook weer glunderend voor de televisie. Hoe zou het nu met deze popster en haar vrienden en...

Lees meer
  • Artikel

Zo gaat het nu met… de cast van Zoop!

Als kind was dit naast Anubis echt dé hitserie die iedereen keek. Wie wilde er niet wonen in een dierentuin, en daar opgeleid worden tot dierenverzorger?! Okee maar back to business: hoe gaat het nu met de cast van Zoop?!

Lees meer
  • Artikel

Throwback - animatieseries!

Vroeger werd je echt doodgegooid met alle animatieseries waar je uit kon kiezen, op Nickelodeon, Jetix, Disney XD, en natuurlijk Cartoon Network. Maar welke was nou het allerbeste en allerleukste?! Wij zetten wat oude pareltjes voor je op een rij!

Lees meer
  • Artikel

Zo zien jouw tv-crushes er nu uit!

Daar zat je dan met blozende wangen voor de tv, je crush was weer op je beeldscherm. Veeeel knapper dan al die kinderen bij je in de klas. Hij/zij was helemaal het einde. Maar wie waren deze goodlooking personen ook alweer?!

Lees meer
  • Artikel

Throwback: Winx Club!

Oh my god, hadden jullie ook zo’n enorme zin om alles van Winx-club terug te kijken toen de live action uitkwam?! Het perfecte verhaal en de droom van ieder meisje of jongen. Want hoe vaak heb jij wel niet gefantaseerd dat iemand je zou komen...

Lees meer
  • Artikel

Ken jij Rocket Power nog?!

Zo dat is lang geleden! Je kwam terug van de basisschool na een lange dag van rekenen, taal en spelling. Je trekt je schoenen uit, ploft op de bank en knalt de tv aan. En daar kwam Rocket Power op je beeldscherm. Weet jij nog hoe deze serie ging?

Lees meer
  • Artikel

Van deze tv-momenten kreeg jij een jeugdtrauma!

Weet je nog, die tijd rond Halloween dat iedere van jouw favoriete jeugdshow met een Halloween aflevering kwam? Superleuk en spannend! Met een dekentje kroop jij op de bank om al deze Halloween specials te kijken. Maar soms ging het wel iets te...

Lees meer
  • Artikel

Throwback: Beugelbekkie!

Stel je voor: het is 2010, eindelijk herfstvakantie en jij zit op een stormachtige dinsdag middag de hele dag op de bank naar Jetix te kijken. En laat er nou net een Beugelbekkie-marathon op tv zijn!

Lees meer
  • Artikel

Ken jij nog...That's So Raven?!

Je loopt door je school en plots zie je je toekomst voor je, letterlijk! Dat zou nog eens makkelijk zijn. Ken jij That’s So Raven nog? Dé comedyserie over vriendschap, liefde en vooral heel veel grote ogen in beeld.

Lees meer