Throwback thursday Artikelen

 • Artikel

Jouw eerste mobieltje was so-wie-so een van deze!

Tegenwoordig heeft elk 7-jarig kind al een iPhone Xs2100duizend wat dan ook. Maar weet jij nog wanneer de eerste mobieltjes uitkwamen en hoe je door de basisschoolgangen liep als je er eentje had? Die old-school flex zullen zij nooit begrijpen,...

Lees meer
 • Artikel

Deze 10 versnaperingen at jij vroeger so-wie-so op de basisschool!

De basisschool, die goede, ouwe tijd. Waar we altijd het meest naar uitkeken! Wat onze ouders weer in onze spuuglelijke broodtrommels hadden gestopt. “Is het deze keer een Brinky, of toch weer een Lange Nek?”.

Lees meer
 • Artikel

De meest memorabele momenten van Dennis en Valerio!

Als je bent opgegroeid met NPO 3 dan MOET je dit historische duo enorm missen! Elke tiener had een dikke crush op minstens een van deze twee presentatoren. Hoe gaat het nu met ze en wat zijn de meest indrukwekkende dingen die zij hebben gedaan?!...

Lees meer
 • Artikel

Trends waarvan je niet hoopt dat ze weer terugkomen!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat steeds meer fashion trends uit het verleden weer terugkomen. Van de flared pants tot velvet joggingspakken, je ziet het allemaal weer.

Lees meer
 • Artikel

Deze gadgets stonden vroeger so-wie-so op jouw wish list!

De kerstcadeaus die onder de boom lagen zijn inmiddels uitgepakt, maar wat stond er vroeger so-wie-so op jouw verlanglijstje? Deze good old gadgets waarschijnlijk.

Lees meer
 • Artikel

Throwback Thursday: 10 mega vunzige k3-songteksten

En jazeker: deze zong jij vroeger keihard mee! Tikje confronterend nietwaar?

Lees meer
 • Artikel
 • Throwback Thursday

Throwback Thursday: hoe gaat het nu met het meisje van 'Het paard van sinterklaas?'

De goeie ouwe beste man is weer een poosje in het land. Het perfecte moment om terug te blikken op deze legendarische film.

Lees meer
 • Artikel

Hitjes van Kinderen voor Kinderen die je nu nog hélemaal mee kan zingen!

De gouwe ouwe hitjes van Kinderen voor Kinderen zijn ultieme meezingers. Feestjes zijn nu voorlopig verleden tijd, maar deze hitjes verjaren nooit! Hoogste tijd om even terug te blikken op de favoriete hits van Kinderen voor Kinderen.

Lees meer
 • Artikel

Throwback Thursday: Leukste momenten uit de Film van Ome Willem

‘Luister even wat ik vraag, luister wat ik vraag vandaag. zeg maar ja, of zeg maar nee. doe maar mee!’ Jawel: vandaag throwen we back naar De Film van Ome Willem!

Lees meer
 • Artikel

Throwback Thursday: Zó ziet Mega Mindy er nu uit!

'Toby Toby, ik voel vlinders in mijn buik. 'T is alsof ik in een bad vol liefde duik' In haar roze superheldenpak maakte Mega Mindy een einde aan al het onrecht in de wereld. Maar er was één uitdaging waarbij zelfs haar superkrachten niet hielpen:...

Lees meer