LogoFonds

Aanmeldingen gestart voor IDFA Project Space NL 2023

Je kunt je nu aanmelden voor IDFA Project Space NL! Tijdens IDFA Project Space NL werken zes talenten een aantal maanden onder professionele begeleiding een eerste idee uit tot een filmplan.
Het doel van de workshop is om talentvolle makers te helpen in hun ontwikkeling en bij te dragen aan de totstandkoming van een artistiek hoogwaardig ontwikkelingsplan voor een korte documentaire, een documentaire van 55 minuten, of langer. IDFA Project Space NL wordt ondersteund door het NPO-fonds.

De deelnemers worden inhoudelijk begeleid bij het uitwerken van de research, het ontwikkelen van de verhaalstructuur, het schrijven van een filmplan en maken van een teaser. Hierbij ligt de nadruk op de ontwikkeling van het auteurschap van de deelnemers en stimuleert het hen om nieuwe vertelvormen binnen het documentaire-genre te onderzoeken. Meld je aan voor 12 mei om in aanmerking te komen voor deelname.

Tot de IDFA Project Space NL alumni behoren films als A Stranger Came to TownCarrouselLessons for Luca, en Scenes with my father. Voormalige begeleiders en gastdocenten waren onder anderen Marjoleine Boonstra, Coco Schrijber, Tom Fassaert, Marc Schmidt, Catherine van Campen, Walter Stokman, Ester Gould, Frank van den Engel, Beri Shalmashi, Tabhi Mooi, Aliona van der Horst, Renko Douze, Soraya Pol, Martijn Winkler, Eefje Blankenvoort, Joost Seelen, Jean Counet, Albert Markus, en Shamira Raphaëla.

Kijk voor alle details over het programma, de voorwaarden om deel te kunnen nemen, het aanmeld- en selectieproces en het aanmeldformulier op de IDFA Project Space NL pagina.

Voor vragen kun je mailen naar idfacademy@idfa.nl.

Regelingen en voorwaarden NPO-fondsbudget aangepast
Herziening audio-regelingen NPO-fonds
NPO 3LAB is op zoek naar jouw beste korte documentaire plan
Terugblik op een zeer geslaagde middag met commissieleden NPO-fonds
Adviesrondes 2024
Let op: wijziging besluitdatum ronde 23 mei en 7 november 2023
Deel deze pagina
NPO Logo
Snel naar
Toegankelijkheid
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid