LogoFonds

Ben jij mijn schrijfdate?

Nieuw schrijftalent ontmoet ervaren makers tijdens een middag over het ontwikkelen van series.
 

Update: In verband met het Coronavirus wordt de bijeenkomst Ben jij mijn schrijfdate?  van 17 april uitgesteld. Zodra het weer mogelijk is om deze middag te organiseren zullen we een nieuwe datum communiceren. Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan in via het aanmeldformulier, dan houden we je op de hoogte!

-------------------------------

Op 17 april organiseert het NPO-fonds in samenwerking met Scriptbank een middag om de samenwerking tussen ervaren scenaristen en nieuw talent te bevorderen. Het NPO-fonds biedt de mogelijkheid om nieuwe scenarioschrijvers ‘vlieguren’ te laten maken via de meester-gezel regeling en stimuleert de koppeling van nieuw talent aan ervaren scenaristen. Zo kunnen kennis en ervaring worden uitgewisseld en doorgegeven .

De bijeenkomst is bedoeld voor producenten en ervaren scenaristen die overwegen in te dienen bij het NPO-fonds, en voor nieuwe schrijvers met een film-, theater- of schrijfopleiding die meters willen maken in een web- of dramaserie. Het voornemen van indiening hoeft nog niet concreet te zijn om mee te kunnen doen. Belangrijk is dat schrijvers elkaar ontmoeten en samenwerkingen kunnen onderzoeken voor alle (drama)genres die het NPO-fonds ondersteunt. 

Het programma bestaat uit speeddates en mini-writersrooms, waarin producenten, ervaren scenaristen én nieuwe makers visies uitwisselen over serie-ideeën. In een inhoudelijk gesprek kunnen ze ontdekken of er een klik is, voor nu of de langere termijn. 

We nodigen producenten en makers in ons netwerk van harte uit, en we zijn zeker ook op zoek naar nieuwe talenten die zich buiten ons blikveld bevinden. Mocht je je herkennen in het profiel van zo’n nieuwe maker, meld je dan vooral aan.

WanneerNieuwe datum volgt. 
Waar: Doc du Nord, Amsterdam-Noord aan het IJ.
Kosten: geen
Aanmelden: via info@scriptbank.nl met een link naar je cv en een korte toelichting.

 

logo_scriptbank___fonds.jpeg

Regelingen en voorwaarden NPO-fondsbudget aangepast
Herziening audio-regelingen NPO-fonds
NPO 3LAB is op zoek naar jouw beste korte documentaire plan
Terugblik op een zeer geslaagde middag met commissieleden NPO-fonds
Adviesrondes 2024
Let op: wijziging besluitdatum ronde 23 mei en 7 november 2023
Deel deze pagina
NPO Logo
Snel naar
Toegankelijkheid
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid