LogoFonds

Bericht NPO-fonds ivm COVID-19

Het coronavirus en de maatregelen die getroffen zijn om de uitbraak ervan te beperken, hebben grote gevolgen voor de audiovisuele sector.Het NPO-fonds wil haar steun uitspreken aan alle direct getroffenen.

Het NPO-fonds vindt het van belang om, juist in deze onzekere tijden, de indienrondes door te laten gaan en deze zo goed mogelijk te laten verlopen.
Ook zal het fonds de lopende talentontwikkelingstrajecten blijven steunen.

Wat betreft projecten waaraan een toekenning is verstrekt, zal het fonds waar nodig coulance betreffende planning, oplevering en haalbaarheid hanteren.
Per project zal bekeken moeten worden wat er nodig is en welke steun mogelijk is.
Daarom verzoekt het fonds de omroepen om contact op te nemen (via e-mail: npofonds@npo.nl) bij knelpunten betreffende lopende producties.  

We realiseren ons dat de crisis ook invloed kan hebben op de inhoud en haalbaarheid van toekomstige aanvragen. Om hier tijdig op te kunnen reageren, hebben we de omroepen gevraagd om vóór de indiendatum contact met ons op te nemen indien hier sprake van is.

Openbare bijeenkomsten en evenementen (zoals ‘Ben jij mijn schrijfdate?’ die gepland stond voor 17 april) zullen worden uitgesteld, maar niet afgelast.

Regelingen en voorwaarden NPO-fondsbudget aangepast
Herziening audio-regelingen NPO-fonds
NPO 3LAB is op zoek naar jouw beste korte documentaire plan
Terugblik op een zeer geslaagde middag met commissieleden NPO-fonds
Adviesrondes 2024
Let op: wijziging besluitdatum ronde 23 mei en 7 november 2023
Deel deze pagina
NPO Logo
Snel naar
Toegankelijkheid
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid