LogoFonds

Regeling productie documentaire 55'gesloten voor adviesronde 4 en 5 2024

Vanwege een toename van het aantal aanvragen voor de regeling documentaire 55’ en relatief veel toekenningen, is het NPO-fondsbudget 2024 voor de regeling documentaire 55’ al voor 78% besteed na adviesronde 2 (zie ook https://npo.nl/npofonds/aanvragen/budget). Hier komt nog de eventuele uitkomst van adviesronde 3 met startdatum 30 april bij. Als gevolg hiervan is het resterende budget 2024 voor deze regeling zeer beperkt.

Om deze reden zijn wij genoodzaakt om de regeling productie documentaire 55’ in ieder geval te sluiten voor adviesronde 4 met startdatum 11 juni en adviesronde 5 met startdatum 27 augustus. Hoewel het budget voor de regeling ontwikkeling documentaire 55’ ook beperkt is, laten we deze regeling open voor adviesronde 4 en 5, evenals alle overige documentaireregelingen.

Na de zomer bekijken wij, afhankelijk van de dan geldende budgetbesteding, of we adviesronde 6 of 7 weer kunnen openstellen voor de regeling productie documentaire 55’. Wij zijn ons zeer bewust van mogelijke productionele consequenties en zullen na de zomer zo snel mogelijk communiceren wat er al dan niet mogelijk is.

Fictieregelingen Video NPO-fonds herzien
Adviesrondes 2024
Regelingen en voorwaarden NPO-fondsbudget aangepast
Herziening audio-regelingen NPO-fonds
Deel deze pagina
NPO Logo
Snel naar
Toegankelijkheid
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en Security
Cookiebeleid