• Sites

Luuke Westelaken

Over deze maker

Luuke Westelaken (1998) studeert Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Origineel komt ze uit Brabant maar kan zichzelf nu niet meer wegdenken uit de hoofdstad. Verder houdt ze van alles wat met film en televisie te maken heeft. Haar partytrick is zo’n twintig keer achter elkaar niezen

Van deze maker

Cyan (22) is gabber: "Mensen denken dat we junkies zijn"

Agressieve pillenslikkers in trainingspakken die 24/7 hard gaan op snoeiharde beats. Dat is het stereotype beeld van gabbers, maar klopt dat nog wel?

Robert had €30.000 schuld door een gokverslaving: "Ik sliep en at niet meer"

Bij een gokverslaving denken mensen al snel aan trieste, eenzame figuren met torenhoge schulden, mensen die hun vrienden en familie bedriegen voor geld om er vervolgens mee te gokken, online of in een casino.

Rutger (21) is sinds vorig jaar wees: "De politie zei direct: je beide ouders zijn overleden"

Rutger (21) werd in één klap wees toen zijn beide ouders vorig jaar bij een bootongeluk om het leven kwamen.

Hoe deal je als realityster met vooroordelen? Lesley (25) uit EOTB: "Mensen denken dat ik dom ben"

Het is de guilty pleasure van (bijna) iedereen: reality-tv. Denk aan van die ordinaire, luidruchtige deelnemers met opgespoten lippen, tatoeages, brede armen, jonge mensen die seks hebben op tv, dom zijn en geld verdienen als influencer – iedereen kent deze vooroordelen wel.

"BDSM staat voor bad daddy, sad mommy". Damon is SM-meester

De man als 'candy' die zijn geld verdient door erotiek, lust, genot of seks te verkopen. Maar kunnen - en willen - ze dit werk voor altijd blijven doen, of zit er een houdbaarheidsdatum op?

Een relatie hebben en sekswerker zijn: hoe doe je dat?

De man als candy, die zijn geld verdient door erotiek, lust, genot of seks te verkopen. Maar hoe combineer je als mannelijke sekswerker je werk en privéleven, zoals: de liefde?

Hoe werkt de erotische industie van mannelijke sekswerkers?

De man als candy, die zijn geld verdient door erotiek, lust, genot of seks te verkopen. Het klinkt voor sommigen misschien als een geile droombaan, maar het is en blijft werk. Toch?