• Sites

Tim Igor Snijders

Over deze maker

Tim Igor Snijders (1992) is freelance journalist. Naast zijn werk als online redacteur bij de Volkskrant schrijft hij voor diverse andere media over uiteenlopende onderwerpen. Meest recent schreef hij voor The Washington Post over de bewoners van de Amsterdamse binnenstad, die tijdens de coronacrisis stiekem genieten van een stad zonder (over)toerisme. Snijders studeerde Amerikanistiek aan de UvA en kijkt voor levensinspiratie naar Larry David in ‘Curb Your Enthusiasm’.

Van deze maker

Wie wil weten wat Europa te wachten staat, moet naar Italië kijken

Het beeld van Italië als een achterwaarts land doemt weer eens op, nu Europa een weg probeert te vinden uit de coronacrisis. Maar Italië is juist de ultieme voorloper, zo laat Arthur Weststeijn zien in een nieuw boek: “Trump is een extreme incarnatie van Berlusconi.”

De allereerste Pride in Zaandam

Deze week zoomen we in op plaatsen waar dit jaar voor het eerst een Pride zou worden gehouden. Vandaag: Zaanstad in Nederland.

De allereerste Pride in Federal Way, Washington

Deze week zoomen we in op plaatsen waar dit jaar voor het eerst een Pride zou worden gehouden. Vandaag: Federal Way, in de Amerikaanse staat Washington (96 duizend inwoners).

De allereerste Pride in Barrow-in-Furness

Ook in 2020 zoomen we weer in op plaatsen waar voor het eerst een Pride zou worden gehouden. Vandaag: gemeente Barrow-in-Furness, een arbeidersstadje met omliggende dorpen in noordwest-Engeland (67 duizend inwoners).

Wat als je moeder in complottheorieën gelooft? "Tegengas geven werkt averechts”

Aan de ene kant willen we dat burgers kritisch zijn, maar aan de andere kant wantrouwen we complotdenkers. Dus wat te doen als een dierbare zich verliest aan het complotdenken? Wij geven tips.