Recept: Puffy Papperdelle Shrimp Pasta
- 2 minuten leestijd
Gisteren heb je lekker staan spacen door een mooi stukje natuur, vandaag wil je niets liever dan door de grond zakken. We got ya back: deze week helpen wij je paddo kater door, met een *tromgeroffel*… Puffy Papperdelle Shrimp Pasta. En noooit zonder dé Juicy rules:
- Nooit meer dan 15 minuten
- Nooit meer dan 15 euro
- Nooit meer dan 5 ingrediënten
Hulp is onderweg, let’s go.
Ingrediënten – voor 1 goed gevuld bord:
·
120 gram Pappardelle
pasta (klinkt als een geslachtsziekte, maar is het niet)
·
Een halve
Courgette
·
6 Garnalen
·
5 Cherrytomaten
·
Uno glas witte
wijn
De stappen van Juicy (inclusief gratis levenslessen)
1.
Pak je halve courgette, snij hem door de helft
en daarna beide helften in blokjes. Courgette zit vól met vitamine A, dat werkt
perfect om het laatste beetje space uit je te persen.
2.
Snij je tomaat in plakjes, mik het bij je
courgette.
3.
Chop je knoflook.
4.
Vul je pannetje met water, doe er wat peper en
zout bij, lekker voor het smaakje.
5.
Mik in je pannetje wat olie erbij, en als het
kookt je pasta. Pasta? Yes! Wánt koolhydraten én vitamine B!
6.
Pak een andere pan, mik er eerst olie in, daarna
je garnalen, knoflook, courgette en tomaat. Plemp er wat peper en zout bij, daar
wordt je mondje blij van. <3
7.
Pak je wijn, zet hem aan je mond en geniet. Plemp
daarna een piecie wijn bij je veggies.
8.
Haal je pasta uit het pannetje, mik het in een
vergiet, laat het lekker uit druipen.
9.
Leg je pastiepasta op een bord, mik daar bovenop
de inhoud van je andere pan.
10. Moeders,
hou je dochters binnen, want JIJ gaat nu genieten van je maaltje.
Hoor jij ook je maag knorren als de sound van gisteravond? Check dan hier de hele video: