-
Seizoenen
-
NL - Seizoen 11
NL - Seizoen 10
NL - Seizoen 9
NL - Seizoen 8
NL - seizoen 7
NL - Seizoen 6
NL - Seizoen 5
NL - Seizoen 4
NL - Seizoen 3
NL - Seizoen 2
NL - Seizoen 1
NL Specials - seizoen 1
UK - Seizoen 7
UK - Seizoen 6
UK - Seizoen 5
UK - Seizoen 4
UK - Seizoen 3
UK - Seizoen 2
UK - Seizoen 1
IR - Seizoen 1
NZ - Seizoen 2
NZ - Seizoen 1
- First Dates Teens
- First Dates Classics
- First Dates Afterparty
- First Dates Hotel
Recepten podcast: Mauricio & Robin
- 2 minuten leestijd
In First Dates: Second Chances (NL) de podcast hoorde je de date van Mauricio & Robin! Zij maakten tijdens hun date in het restaurant hun eigen hapje en cocktail. Wil jij deze ook maken? Check hier de recepten.
In de podcast First Dates: Second Chances (NL) hoorde je de eerste date van dater Mauricio en kijker Robin! Nog niet geluisterd? Check de podcast hier! Zij maakten tijdens hun date in het restaurant hun eigen hapje, gevulde eieren, en de Gin Sour cocktail. Wil jij deze ook maken? Check hier de recepten.
Gevulde eitjes met truffel en avocado
Dit heb je nodig:
12 middelgrote eieren
3 el truffelmayonaise
½ el dijonmosterd
2 el truffeltapenade
1 eetrijpe avocado
5 g verse platte peterselie
3 el mayonaise
1 tl citroensap
Wilde-zalmeitjes
3 el truffelmayonaise
½ el dijonmosterd
2 el truffeltapenade
1 eetrijpe avocado
5 g verse platte peterselie
3 el mayonaise
1 tl citroensap
Wilde-zalmeitjes
Staafmixer
Spuitzak
Spuitzak
1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel ze en halveer in de lengte. Haal de dooiers eruit en doe de helft in het bakje van de staafmixer.
2. Snijd ondertussen de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees in het bakje. Houd 2 takjes peterselie apart, doe de rest ook in het staafmixerbakje bij de eieren en avocado. Voeg ook de mayonaise en het citroensap toe. Maal fijn en breng op smaak met peper en zout. Zet apart.
3. Meng de overig gebleven eierdooiers met de truffelmayonaise, dijonmosterd, peper en eventueel zout tot een glad mengsel met de staafmixer.
4. Vul met een spuitzak de eitjes met de twee vullingen. Garneer de avocado-eitjes met zalmeitjes en de truffeleitjes met een beetje truffeltapenade.
Gin Sour cocktail
Dit heb je nodig:
Alcoholvrije Gin 45 ml
Citroensap 25 ml
Appelsap 20 ml
Suikersiroop 10 ml
Eiwit van 1 ei
IJs
Citroensap 25 ml
Appelsap 20 ml
Suikersiroop 10 ml
Eiwit van 1 ei
IJs
Het maken van deze cocktail is erg simpel: voeg alle ingrediënten toe aan een shaker (eerst zonder ijs!) en goed schudden! Nu heb je een mooie schuimlaag. Voeg daarna nog wat ijs toe, schud nog een keer en schenk uit in een mooi glas. Cheers!