Vodcast

'We weten zo weinig over Indonesië en Nederlands-Indie'

Guilliano heeft 'De Grote Indonesië' voorstelling bezocht. Hij is hier erg van onder de indruk. Wat zorgt voor een goed gesprek aan tafel over het koloniaal verleden tussen hem, Ford en Rachel. Wist je dat een op de tien Nederlanders een link heeft met Indonesië? Benieuwd geworden hoe je de geschiedenis en kunst samen kunt zien in deze tentoonstelling?

NPO Cultuur Juul

Juul Bal

Geplaatst op donderdag 30 november 2023, 14:13

‘Tussen Kunst & Katers’

Cultuurtips voor alle liefhebbers én haters

Wil je vanaf nu helemaal niks meer missen op het gebied van Kunst en Cultuur? Luister naar Tussen Kunst en Katers; cultuurtips voor alle liefhebbers én haters. In deze podcast is een chaotische, gezellige groep creatievelingen jouw persoonlijke gids door het culturele landschap! Zij praten jou wekelijks bij. Wat moet je gezien, gedaan, beluisterd of beleefd hebben? Welke uitjes zijn top en welke een dikke, vette flop? Waar moet je heen en wat kun je overslaan? Was het kunst? Of hebben ze een kater?

Onze cultuurvrienden zijn: Rachel, Guilliano, Devina, Ford, Tom, Akua en Sien.

Een divers, kleurrijk gezelschap die allemaal andere dingen mooi, ontroerend of stom vinden. Doordat de smaken verschillen, zijn de gesprekken verrassend, grappig, intiem maar ook leerzaam.

NPO Cultuur Juul

Juul Bal

Ik ben Juul en een echte bingwatcher van documentaires in alle vormen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de NPO Cultuur nieuwsbrief en ontvang iedere vrijdag mooie, inspirerende en interessante tips. Van kunst tot film en van muziek tot theater, zo hoef je niets meer te missen!

Volg NPO Cultuur