Ivo van Aart

Ivo van Aart studeerde in 2012 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht met de...

Naam

Werkt aan 3Lab sinds

Over deze maker

Ivo van Aart studeerde in 2012 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht met de coming-of-age-at-the-end-of-the-world film “Quantum Zeno”. Hij is werkzaam als regisseur, editor, en producent van korte films, muziekvideo’s, dramaseries en virtual reality-projecten. Ivo streeft ernaar om ieder project verrassend te maken door te zoeken naar innovatie en nieuwe manieren van storytelling. Een goed voorbeeld hiervan is de interactieve Youtube-film “Love & Engineering” die genomineerd werd voor een Prix Europa, de grootste Europese televisie-award. Na de positief ontvangen webserie “Zes Dates” maakte Ivo de dramaserie “Suspicious Minds” voor de NPO, met een bijbehorende webserie “Layla Leila”. Deze drie projecten vormen een drieluik binnen dezelfde verhaalwereld waarin karakters en verhaallijnen door elkaar springen. In 2015 creëerde Ivo de virtual reality-installatie “VPRO Peepshow” voor Lowlands festival, wat ook te zien was tijdens de Dutch Design Week.

Van deze maker

Afbeelding van Layla Leila

Ivo van Aart

  • Compleet online

Layla Leila

Layla (23) is een succesvolle jonge fotografe met een eigen kantoor, appartement en stofzuigerrobot. Leila (28) woont in een studentenhuis en studeert. Iets met toerisme. Misschien was het voorbestemd ...

Afbeelding van One of the boys

Rogier Kramer

  • Compleet online

One of the boys

Korfballer Daan ziet hoe zijn medespelers zich steeds lomper gaan gedragen tegenover het leukste meisje uit de groep. Doet hij mee, of kiest hij zijn eigen pad?