Paul Bontenbal

Paul Bontenbal is een scenarioschrijver van korte films.

Naam

Werkt aan 3Lab sinds

Over deze maker

Paul Bontenbal is een scenarioschrijver van korte films. Hij schreef o.a. de NTR Kort 'Weg', de eindexamenfilm van Arne Toonen 'Anderland', 'Ballen', die Beste Film won op het Shortcutz Filmfestival. en 'Giraffe' die Beste scenario won tijdens Filmapalooza. Paul’s afstudeerfilm 'Gaatjes' won de Tuschinski Award. 'Anders' heeft al meer dan veertig prijzen in de wacht gesleept en is voor honderdvijftig filmfestivals geselecteerd. Voor Niels Bourgonje schreef hij 'Deserted' die geheel in California is opgenomen, 'Rust' die de prijs voor beste korte film won tijdens het 48 Hour Film Project en twee prijzen in de wacht sleepte tijdens Filmapalooza en de korte film 'Turn it Around', die in samenwerking met NTR 3LAB is gemaakt. 'Turn it Around' is voor meer dan honderd filmfestivals geselecteerd. Hun nieuwste film 'Swipe' won tot op heden veertig prijzen en werd voor al honderdvijftig festivals geselecteerd.

Van deze maker

Afbeelding van Turn it around

Niels Bourgonje

  • Compleet online

Turn it around

Als Bram (15) op een feest de iets oudere Florian op de dansvloer ziet, is hij op slag verliefd. Eén probleem: niemand weet dat hij homo is. Bram beseft dat hij voor een bepalende keuze staat.

Afbeelding van 3LAB Serie Contest: Zapp 2021

Niels Bourgonje

  • Compleet online

3LAB Serie Contest: Zapp 2021

Tijdens de 3LAB Serie Contest: Zapp Editie maken vijf pilots kans om ontwikkeld te worden tot een volledige serie voor NPO Zapp. De pilots zijn gemaakt door nieuwe makers van eigen bodem.