Tess van der Velde

Tess van der Velde (1992) is een songwriter en film componist uit Amsterdam. Tijdens...

Naam

Werkt aan 3Lab sinds

Over deze maker

Tess van der Velde (1992) is een songwriter en film componist uit Amsterdam. Tijdens haar Bachelor studie aan het Conservatorium van Amsterdam (Pop, Zang) begon zij, naast het schrijven en spelen van eigen werk, te componeren voor reclames. Niet lang daarna besloot ze de Master Composing for Film te volgen aan diezelfde school. Nu is zij al een tijdje met heel veel plezier bezig als freelance composer voor series, films en reclames. Tijdens haar master studie maakte ze muziek voor onder andere: ‘LIV’, ‘Flynn?’, ‘Searching for Aliens’, ‘De Nieuwe Man’, ‘Cavello’ en ‘TONGEN’. Naast reclames en de bovengenoemde scores is haar werk ook te beluisteren in: ‘Nettiquette’, ‘De Vliegende Hond’, ‘ANNE+’, ‘Skip & The Rhytm Rangers’, ‘VLAM’, ‘Zoals Zij’ en ‘Zwitsere Kust’.

Van deze maker

Afbeelding van Nettiquette

Mea Dols de Jong

  • Compleet online

Nettiquette

Webserie voor jongeren over hun online relaties en de bijbehorende gedragsregels.

Afbeelding van GAPPIES | 3LAB Serie Contest

Joosje Duk

  • Compleet online

GAPPIES | 3LAB Serie Contest

GAPPIES gaat over vijf zeer verschillende werknemers, de ‘gappies', van de lokale GAPPO buurtsuper. Wanneer de nieuwe supermarktmanager de GAPPO wil veramerikaniseren, moderniseren en ‘diversifyen’ om ...

Afbeelding van Vlam

Dominique Michelle Gimberg

  • Compleet online

Vlam

Emma's vakantie met haar beste vriendin Julia wordt verstoord door de komst van een groepje Franse jongens. Ze wordt plots geconfronteerd met onverwachte gevoelens.