Masterclass | Cees Holtkamp | Bossche bol
Wie kent ze niet? Die heerlijke Bossche bollen gevuld met slagroom en mooie gladde chocoladelaag. Cees Holtkamp leert je in deze masterclass hoe je die moet maken.
Hoe maak je een toef botercrème met meerdere kleuren?
Eén kleur is ook maar zo saai. Hoe maak je nou in één keer een toef botercrème met meerdere kleuren? Nou… zo!
Hoe maak je fondant glazuur?
Word jij ook altijd zo blij van die mooi geglazuurde donuts? In deze masterclass laten de chefs zien hoe je dat voor elkaar krijgt.
Basistechnieken poppetje maken
Je cupcake is natuurlijk pas ècht compleet met een poppetje erop! In deze masterclass leer je de basistechnieken om een poppetje te maken.
Masterclass | Margo Reuten | Limburgse vlaai
Limburgse vlaai is misschien wel het aller- allerlekkerste wat er in Limburg te vinden is. Nu leert Margo Reuten hoe je die zelf kunt maken!
Hoe maak je smakelijke cake van onsmakelijke dingen?
Meestal maak je de mooiste dingen van je cupcakes. Maar hoe leuk zou het zijn om mensen eens iets heel vies voor te zetten? Leer in deze masterclass hoe je ranzige voorwerpen maakt van cake!
Hoe maak je een Freakshake Cupcake?
Vergis je niet! Zo’n freakshake cupcake lijkt misschien wel op een milkshake, maar deze overheerlijke traktatie kun je niet drinken. Je smikkelt ‘m lekker op.










