LogoPers

3FM Award voor Armin van Buuren

Armin van Buuren wint de 3FM Award in de categorie Beste Artiest Dance. Dat maakten 3FM jocks Giel Beelen en Barend van Deelen zojuist bekend op NPO 3FM. 3FM luisteraars stemden de afgelopen weken op hun favoriete artiesten, bands en dj’s. Giel en Barend spraken de wereldberoemde dj, die as we speak onderweg is naar Dublin.
28 maart 2016

Armin reageerde enthousiast vanuit de auto in Ierland: "Te gek jongens! Ik wil vooral alle fans bedanken. Zonder hen zou ik hier niet zitten. Het is het mooiste beroep ter wereld en ik wens iedereen daar een onwijs fijne avond!"

De 3FM Awards 2016 zijn in volle gang. NPO 3FM startte vanaf 15.30 uur met ruim tien uur live muziek in TivoliVredenburg. Ruim 4000 luisteraars, festivalgangers en muziekliefhebbers genoten al van optredens van Miss Montreal, Jett Rebel, Fresku, Diggy Dex, HAEVN, Indian Askin en Kovacs. And many more to come! De publieke radiozender maakt straks vanaf 20.30 uur bekend welke bands en artiesten nog meer met een 3FM Award naar huis gaan. De 3FM Awards 2016 zijn live te volgen via NPO 3FM en NPO 3.

3FM Awards 2016
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Maandag 28 maart vanaf 15.30 uur treden in totaal 21 acts ruim een half uur op, verspreid over vier verschillende zalen van TivoliVredenburg. Optredens zijn er onder meer van Chef’Special, De Staat, Ronnie Flex en Lil’ Kleine, Douwe Bob, Dazzled Sticks en Lucas Hamming. Vanaf 20.30 uur staat de Ronda-zaal in het teken van de uitreiking van de 3FM Awards, gepresenteerd door 3FM dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Frank van der Lende.

De 3FM Awards en alle optredens volg je via NPO 3FM, 3fm.nl, alle social kanalen en NPO 101. De VARA zendt de 3FM Awards uit vanaf 20.30 uur live op NPO 3. Om 23.45 uur genieten muziekliefhebbers op NPO 3 met het programma ‘3FM Awards: de Afterparty’ (BNN) opnieuw van de muzikale highlights van de 3FM Awards 2016.

Voor meer informatie: 3fm.nl/awards.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)