LogoPers

Aanstaande zondag: thema-avond op NPO Radio 2: What The World Needs Now

Aanstaande zondag, de laatste zondag voor de Tweede Kamerverkiezingen, brengen dj's Leo Blokhuis en Henk van Steeg een vier uur durende radio-uitzending onder de titel ‘What The World Needs Now’. De show is gericht op een positief, liefdevol en hoopvol geluid, naar het voorbeeld van het internetplatform ‘What The World Needs Now’, waarop Nederlandse artiesten zich uitspreken voor een respectvolle samenleving en tegen een cultuur van angst en uitsluiting. De uitzending is van 20.00 tot 24.00 uur te horen op NPO Radio 2.
9 maart 2017

What The World Needs Now
“What The World Needs Now is een platform dat geheel vanuit idealisme is gebouwd, dat hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan een veelkleurige, respectvolle samenleving", zegt Leo Blokhuis over het project. "De liedjes die je hier kunt beluisteren zijn hier niet te koop. Ze zijn ingediend door de artiesten zelf en het is aan de artiesten om daar al dan niet verder iets mee te doen." Hij omschrijft de site zelfs als "een bijdrage aan een liefdevol klimaat in ons land, zonder bijoogmerk". Artiesten als Paul de Munnik, The Pilgrims, Tangarine, Rachel Louise en VanWyck spelen live hun bijdrage aan het thema.

Daarnaast draaien Leo Blokhuis (BNN-VARA) en Henk van Steeg (EO) tijdens de speciale uitzending de favoriete liedjes van luisteraars over hoop, inspiratie of protest. Luisteraars kunnen deze aanvragen via nporadio2.nl en via de NPO Radio 2 app.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)