LogoPers

Amsterdam Dance Event op NPO 2 extra

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober staan de avonden van NPO 2 extra in het teken van elektronische muziek en het Amsterdam Dance Event in het bijzonder. Met onder meer registraties van concerten van Underworld, Weval, Colin Benders en Hardwell en een documentaire over Jean Michel Jarre.
15 oktober 2019

Op vrijdagavond 18 oktober zijn vanaf 21.50 uur achtereenvolgens de documentaire ‘De reis van Jean Michel Jarre’, het openingsconcert van ADE 2018 door Colin Benders & Metropole Orkest en een verslag van ADE 2018 te zien. Op zaterdagavond wordt de film ‘Drive’ (met een soundtrack van o.a. Kavinsky, College en Chromatics) uitgezonden, gevolgd door het concert dat Weval gaf op Lowlands 2019. Vervolgens zijn er tot diep in de nacht optredens te zien, waaronder het afscheidsconcert van Hardwell, samen met het Metropole Orkest (opgenomen op ADE 2018) en het optreden van Underworld onder het Rijksmuseum (ADE 2017).

Op vrijdagavond 25 oktober wordt er om 21.25 uur een verslag van het ADE 2019 uitgezonden, bestaande uit interviews, reportages en sfeerverslagen (NTR).

Op NPO 2 extra zie je non-stop documentaires, kunst & cultuur, literatuur, film, muziek, theater en dans. NPO 2 extra is te zien op kanaal 88 (KPN/XS4all/Telfort) of kanaal 222 (Ziggo) én voor iedereen online: www.npostart.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)