LogoPers

Angelique Houtveen naar FunX

Angelique Houtveen gaat vanaf maandag 23 november aan de slag als dj op FunX. Ze volgt FunX-dj Maarten op als host van het programma ClassX, waarin Angelique haar jonge luisteraars elke werkdag van 10.00 tot 13.00 uur meeneemt op een muzikale trip down memory lane, gecombineerd met de classics van de toekomst.
9 november 2015

“Ik wil de FunX-luisteraars elke dag laten genieten van de ClassX waar ik mee opgroeide. Het wordt een mooie mix van 2Pac tot Usher en Destiny’s Child tot Wayne Wonder, gemixt met hits van nu en de input van de luisteraar met de ClassX Request. Ik weet al welke track ik als eerste ga draaien, maar dat is voor de luisteraar nog een verrassing”, aldus de kersverse FunX-dj Angelique Houtveen.

Wilbert Mutsaers, zendermanager FunX en NPO Radio 6 is blij met de overgang van Angelique van Radio 6 naar de jongerenzender: “Angelique is een zeer getalenteerde dj met grote liefde voor muziek en geknipt voor het programma ClassX. Ik kijk enorm uit naar haar start op FunX.”

De 29-jarige radio-dj presenteert nu nog het programma Powered by Angelique (VARA) op de publieke soul en jazz-zender NPO Radio 6, elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur. In 2013 won ze de Marconi Award voor Aanstormend Talent op het RadioGala van het Jaar.

FunX

FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Voor meer informatie over FunX: www.FunX.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)