LogoPers

Anna Nooshin in actie voor 3FM Serious Request

Vrijdag 3 november komt Anna Nooshin in actie voor 3FM Serious Request. Na de popquiz van Dennis Weening en de 24-uurs dj-marathon van Julian Jordan is het nu de beurt aan Anna om zich in te zetten voor gezinshereniging door bloemen te stylen. Hiermee zamelt de influencer en tv-presentatrice geld in voor de jaarlijkse Glazen Huis-actie van NPO 3FM die dit jaar in Apeldoorn plaatsvindt. 
2 november 2017

Anna Nooshin en goede vriendin Lizzy van der Ligt combineren actievoeren met hun favoriete bezigheid: bloemen stylen. Het duo komt van 12.00 tot 14.00 uur in actie vanuit de Hogeschool van Amsterdam. Voor studenten en andere bezoekers is het mogelijk om een uniek gestylede bos bloemen aan te schaffen of zelf een bos te stylen. Met elke bos bloemen die Anna en Lizzy verkopen, kan het Rode Kruis ouders en kinderen weer samenbrengen.

NPO 3FM maakt 9 november bekend welke dj's vanaf maandag 18 december het Glazen Huis in Apeldoorn in gaan. Zij zetten zich met de actie in om verscheurde families in crisisgebieden weer samen te brengen. Met de opbrengst kan het Rode Kruis vermiste kinderen opsporen en het contact herstellen met ouders, broertjes en zusjes.

Anna Nooshin zal van 12.00 tot 14.00 uur bloemen stylen vanuit de Hogeschool van Amsterdam in het Benno Premselahuis op het Rhijnspoorplein 1 in Amsterdam. Wie Anna’s actie wil supporten, kan een donatie doen via de actiepagina op .

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)