LogoPers

AVRO Arbeidsvitaminen krijgt vervolg op Radio 5 Nostalgia

Het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld, AVRO Arbeidsvitaminen, stopt op 3FM. Per september wordt het programma uitgezonden op Radio 5 Nostalgia. Hier wordt het gepresenteerd door Jan Steeman, de man die negen jaar terug Gerard Ekdom aannam om voor de AVRO Arbeidsvitaminen op 3FM te presenteren. “Ik ben er trots op dit programma in ere te houden,” aldus Steeman.
3 augustus 2010

Feest der herkenning
Per september is Arbeidsvitaminen van maandag tot en met donderdag te horen van 10.00 tot 12.00 uur op Radio 5 Nostalgia. Daar vervangt het AVRO Toppers van Toen. Arbeidsvitaminen bestaat sinds 19 februari 1946, en is daarmee het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld. Het programma wordt op Radio 5 Nostalgia gepresenteerd door Jan Steeman, uiteraard met een passende muziekmix. De presentator kijkt er naar uit om met een sterke titel als Arbeidsvitaminen aan de slag te kunnen. “Onze luisteraars kennen AVRO Arbeidsvitaminen nog uit hun jeugd,” stelt hij. “Het is een feest der herkenning! Ik ben er trots op dit programma in ere te houden.”

Een stap vooruit
DJ Gerard Ekdom gaat vanaf 6 september van maandag tot en met donderdag een gloednieuwe lunchshow presenteren tussen 12.00 en 14.00 uur op 3FM. Het nieuwe lunchprogramma krijgt de naam AVRO Effe Ekdom. Het wordt een show met muziek, humor en het gesprek van de dag. Inmiddels is Ekdom twaalf jaar in dienst bij de AVRO. “Van beginnende en onbekende dj heb ik me hier kunnen ontwikkelen tot wat ik nu ben gewordenm,” stelt hij. “Na negen jaar was ik ook wel toe aan een nieuwe show en weer een stap vooruit. Ik heb er gigantisch veel zin in en ben erg gedreven om een nieuw programma te maken tussen 12 en 2!”

Laatste persberichten
Publieke omroep vernieuwt de vrijdag- en zaterdagavond
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)