LogoPers

Benefietconcert ‘Ariana Grande & Friends: One Love Manchester’ live te volgen op NPO 3 en 3FM

Zondagavond 4 juni is er een groots benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. NPO 3 is erbij in Manchester en doet live verslag van het concert, verzorgd door de NTR. Je ziet het vanaf 20.00 uur op NPO 3 en hoort het verslag ervan op NPO 3FM.
2 juni 2017

Naast Ariana Grande zijn er optredens van onder anderen Justin Bieber, Katy Perry en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis.

Op maandag 22 mei vielen er 22 doden en tientallen gewonden toen na afloop van het concert van Ariana Grande in Manchester een aanslag werd gepleegd. Elf dagen na deze vreselijke gebeurtenis keert Ariana Grande terug naar Manchester. Naast Grande treden ook Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Usher, Robbie Williams, TakeThat, Black Eyed Peas en Little Mix op.

3FM met DJ Angelique Houtveen in Manchester

Angelique Houtveen (KRO-NCRV) reist zondag naar Manchester om daar het benefietconcert bij te wonen. Ze zal hier verslag van doen op 3FM, 3FM.nl en alle sociale kanalen van de publieke jongerenzender.

Angelique: ‘Ik vind het erg belangrijk dat 3FM bij het One Love concert van Ariana Grande is. Muziek is zo krachtig en dit concert laat zien dat muziek blijft verbinden, zonder angst. Aanstaande zondag wil ik dat gevoel en mijn ervaringen graag delen met al onze volgers. Ik hoop te gaan spreken met jongeren die twee weken geleden bij de aanslag waren, ben erg benieuwd of we bijzondere samenwerkingen op het podium gaan zien en wie weet kan ik backstage nog even spreken met optredende artiesten.’

Angelique Houtveen is aankomend weekend te volgen via het Instagram en Snapchat account van NPO 3FM en deelt haar ervaringen op 3FM en 3FM.nl.

Sander Hoogendoorn (BNNVARA) zendt in zijn uitzending op dinsdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur het concert uit aangevuld met de bijdrages van Angelique.

Volg NPO 3FM op Instagram: NPO3FM
Volg NPO 3FM op Snapchat: NPO3FM
Volg de verhalen van Angelique online via www.3fm.nl/onelove

 

Muzikaal weekeinde

NPO 3 en 3FM staan het hele Pinksterweekend in het teken van muziek. Op 3FM is Pinkpop zaterdag, zondag en maandag uitgebreid te horen. Zondag zendt NPO 3 aansluitend op het benefietconcert Pinkpop uit, net als maandag vanaf 19.30 uur.

Vanwege de live uitzending van het benefietconcert, vervallen op NPO3 de serie Vechtershart (BNN) en een herhaling van Trippers (BNN). Fans van Vechtershart worden gecompenseerd met een dubbele aflevering op zondag 11 juni.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)