LogoPers

Bli inspirerad!

Laat je inspireren door Cilla Benkö, de baas van de Zweedse publieke radio, op dinsdag 23 mei a.s. in de NTR Studio op het Mediapark in Hilversum.
13 april 2017

Ze werd in eigen land uitgeroepen tot Leader of the Year, nadat ze Sveriges Radio (SR) flink moderniseerde en nieuwe concepten bleef ontwikkelen om SR de toekomst in te loodsen. Wat drijft haar? Wat maakt haar succesvol? Hoe krijgt ze radiomakers en andere medewerkers achter haar plannen?

Cilla Benkö komt met ons sparren over het snel veranderende radiolandschap. De concurrentie tussen bestaande zenders en de opmars van mondiale spelers als Spotify en Apple Music zijn daarin steeds bepalender. Ze staat ook stil bij de ontwikkelingen op het gebied van nieuwsradio. Hoe blijven we geloofwaardig in tijden van clickbaits, nepnieuws, filterbubbels en alternatieve feiten?

De NPO nodigt je graag uit voor deze inspirerende NPO Expertmeeting, die onder leiding staat van NPO 3FM-dj Michiel Veenstra. Een bijeenkomst die je als (radio)programmamaker gewoon niet mag missen. De voertaal is Engels.Je bent op dinsdag 23 mei, van 12.00 tot 13.30 uur, van harte welkom in de TV-Studio van de NTR op het Mediapark in Hilversum. Voor een lunch wordt gezorgd.

Meld je vóór dinsdag 16 mei aan via onderstaand formulier

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)