LogoPers

Britse topseries op NPO Best

Het NPO-themakanaal NPO Best pakt vanaf maandag 14 november uit met een groot aantal Britse topseries. Tot aan het eind van het jaar zijn elke dag klassiekers te zien; een mix van comedy, detectives en natuurseries.
9 november 2016

“Are you free?”, “The lady of the house speaking” of “You stupid woman!”. De vele liefhebbers van comedyseries denken bij deze zinnen onmiddellijk aan de bijbehorende series Wordt u al geholpen?, Schone Schijn en ‘Allo ‘Allo!. Vanaf aanstaande maandag, 14 november, krijgt de kijker dagelijks een flinke portie klassieke Britse humor voorgeschoteld op NPO Best.

Het NPO-themakanaal begint iedere dag, ook in het weekend, om 20.00 uur met Schone Schijn, gevolgd door Wordt u al geholpen?. Later op de avond volgen dubbele afleveringen van ‘Allo ‘Allo!. De kerstspecials van deze topreeksen komen allemaal voorbij op 24, 25 en 26 december.

 

Detectives en natuurseries

NPO Best pakt verder uit met een groot aantal detectives, zoals de complete serie Miss Marple met Joan Hickson en alle afleveringen van Inspector Lynley. In de maand december wordt het pakket nog uitgebreid met aangrijpende en oogstrelende natuurseries als De IJsberenfamilie en ik, Expeditie Tijger en Kangaroo Dundee.

De uitzendingen van NPO Best zijn dagelijks tussen 20.00 en 04.00 uur te zien in het basispakket van KPN (kanaal 58) en Ziggo (kanaal 311).

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)