LogoPers

Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet

FunX-dj Fernando Halman heeft zojuist bekendgemaakt dat niemand minder dan Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns op donderdag 30 mei optreden tijdens de FunX Music Awards. Daarmee is de line-up voor de awardshow compleet: eerder maakte NPO FunX al bekend dat Jonna Fraser, CHO en Reanny te zien zijn tijdens de show. 

De FunX Music Awards worden gepresenteerd door Fernando Halman en Soundos El Ahmadi. De awards worden die avond uitgereikt door onder anderen Yeliz Cicek, Alkan Coklu, Keizer en Lovella Telesford. Het publiek kan nog tot donderdag 30 mei om 17.00 uur stemmen op hun favorieten via FunX.nl/awards.

Road to FMA
In de mini-documentaireserie Road to FMA volgt FunX artiesten in aanloop naar de FunX Music Awards. In de eerste aflevering zien we Reanny, die genomineerd is in de categorie Next Best en optreedt tijdens de awardshow. We zien haar thuis en in de studio, van haar fittings tot aan de repetities van de FunX Music Awards. Road to FMA is vanaf dinsdag 28 mei te zien op het YouTube-kanaal van FunX. De andere aflevering verschijnt na de FunX Music Awards op donderdag 30 mei. Wie daarin te zien zal zijn blijft nog tot die tijd een verrassing.  

Over FunX Music Awards
De FunX Music Awards zijn de belangrijkste muziekprijzen van jong Nederland voor de beste MC's, zangers en dj’s van eigen bodem. Dit jaar worden de awards voor de elfde keer uitgereikt. De winnaars worden bepaald door het publiek van NPO FunX. Ruim twee weken lang stemmen zij op hun favoriete artiesten in verschillende categorieën waaronder: Artist of the Year, Best Song en Next Best. Voor meer informatie: FunX.nl/awards.

Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)