LogoPers

Campagne Boekenweek op Nederland 2

Traditiegetrouw besteedt Nederland 2 in zijn programmering uitgebreid aandacht aan de Boekenweek. Met de Avond van het Boek wordt op maandag 8 maart het startsein gegeven. De Boekenweek zelf vindt plaats van woensdag 10 maart tot en met zaterdag 20 maart.
24 februari 2010

Ook dit jaar heeft Nederland 2 in samenwerking met de CPNB een uitgebreide campagne neergezet om de programmering onder de aandacht te brengen. In de 75ste editie van de Boekenweek staat dit jaar ‘Jong zijn: het kind, de jeugd, de jongere’ centraal, dit onder het motto 'Titaantjes - Opgroeien in de letteren'.

In het kader van het thema ‘Jong zijn’ heeft de CPNB een aantal schrijvers gevraagd mee te werken aan de Jubileumuitgave ‘Titaantjes waren we…’ Schrijvers schrijven zichzelf. In het verlengde daarvan is het idee voor de campagne ontstaan. Onder het motto ‘Opgroeien in de letteren’ spelen vier schrijvers de hoofdrol in de promocampagne. Joost Zwagerman, Connie Palmen, Abdelkader Benali en Tommy Wieringa staan oog in oog met een jongere uitgave van zichzelf aan wie ze hun brief schrijven. Naast een promocampagne zal de printuiting verspreid worden onder alle aangesloten boekhandels (1400 adressen) en alle vestigingen van bibliotheken inclusief provinciale bibliotheekcentrales (1210 adressen). Ook komt de uiting als billboard hier op het Media Park te hangen.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)