LogoPers

Dag van de Arbeidsvitaminen op Radio 5 Nostalgia

Een dag lang de beste muziek uit het verzoekplatenprogramma
28 april 2014

Op donderdag 1 mei, de Dag van de Arbeid, trakteert Radio 5 Nostalgia luisteraars op veel herkenbare platen uit het langstlopende landelijke radioprogramma ter wereld: Arbeidsvitaminen (AVRO). Het publieke nostalgische station draait een dag lang Arbeidsvitaminenplaten, die de afgelopen tijd zijn aangevraagd door luisteraars.

Op 1 mei van 06.00 tot 18.00 uur worden verzoekjes gedraaid van platen, die ooit aan bod kwamen tijdens het 68 jarige bestaan van Arbeidsvitaminen. Het radioprogramma is nog steeds elke werkdag in de ochtend op Radio 5 Nostalgia te horen. Op de Dag van de Arbeidsvitaminen horen Radio 5 Nostalgia luisteraars vooral evergreens uit de jaren 50, 60 en 70. De onvergetelijke platen van onder anderen Cliff Richard, The Beatles, Queen, Neil Diamond, ABBA, maar ook van Nederlandse artiesten, zoals Rob de Nijs en Ramses Shaffy klinken uit de boxen. Op de playlist van de Dag van de Arbeidsvitaminen op Radio 5 Nostalgia staan de favoriete platen van de luisteraars. Op de dag zelf kunnen luisteraars via www.radio5nostalgia.nl of het gratis telefoonnummer 0800 3000 555 nog meer verzoekplaten aanvragen. Ook kunnen ze meedoen met het spel Arbeidsvitaminenblender. De presentatie van de Dag van de Arbeidsvitaminen is in handen van Henk Mouwe en Myrna Goossen, Jan Steeman, Will Luikinga, Hijlco Span en Tom Herlaar.

Radio 5 Nostalgia
Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 Nostalgia is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar en voor iedereen die houdt van de goede muziek van weleer. Radio 5 Nostalgia is zeven dagen per week overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), Digital Radio+, de ether op 747 AM (747 kHZ op de middengolf), online via livestream op de website van Radio 5 en met de iPhone app van Radio 5. In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 AM.

Voor meer informatie: http://www.radio5nostalgia.nl

Voor meer informatie over Radio 5 Nostalgia communicatie:
Wilma van Dormalen t :035 - 6777453, m : 06 – 24218281, e : wilma.van.dormalen@omroep.nl

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)