LogoPers

Dagelijks Eindexamen Spreekuur bij de publieke omroep

Eindexamen Spreekuur Van 12 tot en met 27 mei wordt op NPO 101, 3fm.nl, FunX.nl en npo3.nl elke dag het Eindexamen Spreekuur gehouden. Tussen 19.00 en 20.00 uur stellen eindexamenkandidaten een uur lang al hun brandende vragen over het examen van de volgende dag. 3FM dj Domien en FunX dj Jaimy schakelen in hun shows naar de Livelounge. Daar zitten 3FM dj’s Joram en Jorien en FunX dj’s Angelique en Fernando samen met docenten klaar om te chatten met de scholieren, onder begeleiding van de talenten van NPO 3Lab en de NPO Campus.
10 mei 2016

X-Lab
Het crossmediale project X-Lab (HUMAN) vertelt het verhaal van acht eindexamenkandidaten die een van de eerste beslissende momenten uit hun leven meemaken. Wie ben ik, wat kan ik en waar wil ik met mijn leven naartoe? Hoe gaan zij om met thema's als stress, faalangst, ondernemerschap, afkomst, dromen, beroemdheid en hun identiteit? Alle verhalen vind je op npo.nl/eindexamen.

Eindexamenvakantieshow
De dj’s van de NPO Campus maken ’s nachts een show met de beste muziek voor op de welverdiende vakantie na de eindexamens. Deze muziek luister je gratis en offline als podcast via de Download for the Road in de 3FM- en FunX app.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)