LogoPers

De Nationale Popquiz krijgt vervolg op NPO Radio 2

Na een geslaagde première vorig jaar keert De Nationale Popquiz vrijdag 17 maart terug bij NPO Radio 2. Opnieuw testen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte de muziekkennis van Nederland, tussen 20.25 en 22.30 uur. Emmely de Wilt is dit jaar toegevoegd aan de presentatieploeg: zij doet tussentijds verslag van de verrichtingen van de deelnemers in de Zwitsalhal in Apeldoorn.
9 maart 2023

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte testen de muziekkennis van Nederland. Foto: NPO Radio 2/Bullet-Ray

De Nationale Popquiz is te horen op NPO Radio 2 en daarnaast ook live te zien via het extra kanaal NPO 1 extra en de site en app van NPO Radio 2.

Alle luisteraars kunnen teams samenstellen en virtueel meespelen met het antwoordformulier dat is te downloaden via nporadio2.nl. Een aantal teams bestaande uit NPO Radio 2-luisteraars neemt het rechtstreeks tegen elkaar op in Apeldoorn. Live muziek is er ook:  de band Voltage speelt tijdens de quiz eigen nummers en covers van bekende artiesten.

Ook dit jaar bereiden de dj’s van NPO Radio 2 de deelnemers goed voor: vanaf maandag 13 maart staat elke dag in het teken van een ander muzikaal thema en kunnen luisteraars in alle programma’s tussen 06.00 en 20.00 uur een oefenquiz spelen. Op maandag is het thema ‘90’s’, op dinsdag ‘Van eigen bodem’, op woensdag ‘Duetten en samenwerkingen’, op donderdag ‘80’s’ en op vrijdag ‘De NPO Radio 2 Top 2000’.

De Nationale Popquiz, NPO Radio 2 en NPO 1 extra, op vrijdag 17 maart van 20.25 tot 22.30 uur. Kijk voor meer informatie, deelname en het bijwonen van De Nationale Popquiz op nporadio2.nl.

 
Noot voor pers, niet voor publicatie:
Bijgaande foto is vrij van rechten te gebruiken, graag met als bronvermelding NPO Radio 2/Bullet-Ray.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)