LogoPers

De Nederlandse inzendingen Khata, Stuk en #Tagged zijn genomineerd voor de Rockie Awards!

Met een geschiedenis van 40 jaar erkennen de prestigieuze Rockie Awards uitmuntendheid op het gebied van wereldwijde televisie en digitale inhoud. Inzendingen uit meer dan 45 landen strijden elk jaar voor een felbegeerde award. De film Khata van NTR, documentaire Stuk van VPRO en de webserie #Tagged zijn dit jaar genomineerd.

De Rockies staan ​​open voor alle genres, waaronder drama, non-fictie, digitaal, kinderen en jongeren. De winnaars worden geselecteerd door een internationale vakjury van meer dan 150 senior entertainment- en mediaprofessionals. De Rockie Awards worden gehouden in Canada en op 15 juni uitgereikt.

Khata - NTR

De dromerige en zachtaardige puber Kamal werkt, net als zijn oudere zelfverzekerde broer Hatim, als prostituee rond Rotterdam Centraal. Wanneer Kamal per ongeluk verliefd wordt op een mannelijke cliënt en openlijk zijn homoseksualiteit uitdrukt, lijkt de situatie te escaleren en lijkt de chantage de broeders te pakken te hebben genomen. Zullen ze de strijd winnen om te ontsnappen aan deze onderdrukkende wereld van jongensprostitutie? Dit verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen en feiten uit de wereld van jongensprostitutie in Nederland.

Stuk - VPRO

Stuk is een vierdelige docu-roman die een groep mensen volgt tijdens hun verblijf in een revalidatiecentrum. De serie, die ook een deel van de medische staf volgt, vertelt hun verhaal alsof het een roman is: Stuk is non-fictie, met de verhalende stijl van een hoogwaardige dramaserie. Stuk laat zien wat er gebeurt als het noodlot toeslaat. Een verkeersongeval, een ongelukkige val van de trap of een hersenbloeding; het duurt maar een seconde, maar het leven zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. In Stuk zien we hoe patiënten proberen hun nieuwe leven vorm te geven. Wat blijft er van hen over, nu hun oude leven abrupt is beëindigd?


#Tagged - KRO-NCRV
In de serie #Tagged, die werd uitgezonden op het YouTube-kanaal van NPO 3 en NPO 3.nl, worden zes verhalen verteld door middel van smartphones. Verhalen van twintigers die de onbedoelde gevolgen van hun smartphonegebruik niet (kunnen) overzien. Ze zijn getuige van een ongeluk, zijn de hoofdpersoon van een video die ongewenst viraal gaat of gaan daten via hun smartphone.

Tjahny Bercx nieuwe directeur HR en Cultuur bij NPO
NPO BLEND All-time Hiphop and R&B Top 1000 van start
Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren ochtend- en middagshow op NPO 3FM
Tim Moen nieuwe zendermanager NPO Klassiek
3FM Serious Request komt in actie voor Metakids
Jonna Fraser en CHO grote winnaars FunX Music Awards
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)