LogoPers

De Week van de 3FM Awards

NPO 3FM van 4 tot 10 april volledig in teken van 3FM Awards
3 april 2015

NPO 3FM dompelt van zaterdag 4 april tot vrijdag 10 april onder in de 3FM Awards. Een week lang is er veel aandacht voor de genomineerden van 2015, draait 3FM de beste Nederlandse artiesten en hoor je live opnamen van afgelopen edities van de 3FM Awards. Op dinsdagavond 7 april reikt 3FM de 3FM Serious Talent Award uit. Donderdagavond 9 april, tijdens de Award show vanuit de TivoliVredenburg in Utrecht, wordt duidelijk aan wie de luisteraars de 3FM Awards toekennen.

Dinsdag 7 april staat de hele dag in het teken van 3FM Serious Talent met als hoogtepunt, live in het programma Dit is Domien (19.00 – 22.00 uur), de uitreiking van de 3FM Serious Talent Award. Genomineerd voor de 3FM Serious Talent Award zijn Falco Benz, Kovacs, Rondé, Sue The Night en Sunday Sun.

3FM zendt donderdag 9 april van 16.00 uur tot 01.00 uur uit vanuit TivoliVredenburg. Coen & Sander maken tussen 16.00 uur en 19.00 uur de winnaar van de Gouden Klomp bekend: het beste Nederlandse liedje ooit. 3FM dj Domien Verschuuren presenteert de radio uitzending tijdens de 3FM Awards en ontvangt diverse bands en artiesten die live spelen in de radiostudio. Na de 3FM Awards presenteert Roosmarijn Reijmer de Afterparty op NPO 3FM tot 01.00 uur.

Vrijdag 10 april zendt 3FM van 10.00 uur tot 18.00 uur De Gouden Klomp Top 100 uit: de lijst met de meest populaire Nederlandse liedjes, met uiteraard de winnaar van de Gouden Klomp op nummer 1.

Tijdens de Week van de 3FM Awards geeft de publieke popzender de laatste kaarten weg voor het uitverkochte 3FM Awards en 3FM Awards festival.

De 3FM Awards
De 3FM Awards worden donderdag 9 april uitgereikt en zijn de jaarlijkse publieksprijzen voor Nederlandse bands en artiesten. Luisteraars kunnen tot 10.00 uur die dag stemmen op hun favoriete Nederlandse artiesten via 3fm.nl/awards. De presentatie is in handen van Giel Beelen, Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Frank van der Lende.

Voor informatie over de 3FM Awards: www.3fm.nl/awards 

Laatste persberichten
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
3FM viert Songfestival met EuropapaParty en EuropaParade
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)