LogoPers

De zomer is aan op NPO Radio 2

Vanaf aankomend weekend bevinden de NPO Radio 2-dj’s zich tussen de muziekliefhebbers en festivalgangers. NPO Radio 2 brengt luisteraars een verslag van een aantal evenementen en festivals zoals Retropop, Volvo Ocean Race Festival, Amsterdam Gay Pride en de start van de Tour de France in Utrecht. Publiek en luisteraars horen de beste live optredens, interviews en live sessies vanuit de NPO Radio 2 studio.
10 juni 2015

 

De zomer van 2015 wordt een sfeervolle muziekzomer. Aanstaande zaterdag start de publieke radiozender met een festivaluitzending vanaf Retropop in Emmen, met onder meer Ed Kowalczyk, Rondé, Jett Rebel, Clouseau en Douwe Bob op het podium. Radio 2-dj’s Corné Klijn en Toine van Peperstraten laten publiek en luisteraars van 18.00 tot 00.00 uur meegenieten van optredens, de sfeer in Emmen en interviewen de optredende artiesten.

Vrijdag 19 en zaterdag 20 juni staat de NPO Radio 2 studio op het festivalterrein van het Ocean Race Festival in Den Haag. In de haven van Scheveningen klinken optredens van onder meer DI-RECT, Waylon, Golden Earring, Racoon, Anouk, Typhoon, Miss Montreal en Nielson. Ook hier zijn het Corné Klijn en Toine van Peperstraten die de luisteraars op de hoogte houden van de optredens en die in gesprek gaan met de artiesten.

Tijdens de start van de Tour de France op zaterdag 4 juli presenteert NPO Radio 2-dj Bert Kranenbarg live vanuit Utrecht tussen 09.00 en 12.00 uur het programma Grand Depart Kranenbarg. Vrijdag 31 juli wordt Pink Friday op NPO Radio 2. In het kader van de Amsterdam Gay Pride zetten de NPO Radio 2 dj’s de 100 beste danskneiters met een roze randje voor luisteraars op een rij.

Voor meer info: www.nporadio2.nl

 

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)