LogoPers

De Zwarte Lijst voor het eerst op NPO Radio 2

Op 2 en 3 april is De Zwarte Lijst voor het eerst te horen op NPO Radio 2. De lijst met de mooiste en beste soul- & jazznummers ooit gemaakt wordt samengesteld door de luisteraars. Van jazz, funk, disco, latin, reggae tot de diepste soul: luisteraars kunnen van 12 tot en met 20 maart hun favoriete platen kiezen op http://www.nporadio2.nl/.
11 maart 2016

Stemmen
Zaterdag 12 maart rond 21.00 uur start NPO Radio 2 dj Corné Klijn de stemweek in zijn programma Corné Klijn's Soul Sensations. Luisteraars hebben een dikke week om hun favoriete soul- & jazzplaten door te geven. Leo Blokhuis sluit de stemweek op zondag 20 maart af rond de klok van 0.00 uur in zijn programma Blokhuis.

De Zwarte Lijst
De Zwarte Lijst op NPO Radio 2 is de lijst waarin de beste soul- & jazzmuziek te horen is. De lijst is van 2 april 6.00 uur tot en met 3 april 0.00 uur te horen op NPO Radio 2 en het digitale kanaal NPO Soul & Jazz. Luisteraars bepalen welke nummers in de genres soul, jazz, disco, funk, latin en reggae worden gedraaid. De afgelopen edities van De Zwarte Lijst werd de top 3 gedomineerd door Otis Redding, Marvin Gaye, Amy Winehouse en Bill Withers.

De NTR zendt op 12, 19 en 26 maart en 2 april om 22.10 uur De Zwarte Lijst uit op NPO 3 met bekende muziekkenners, videoclips en uniek archiefmateriaal.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)