LogoPers

Deze acts móet je zien: 3FM Live List 2018

Welke live acts móet je zeker zien dit festivalseizoen? NPO 3FM verzamelt ook dit jaar de beste binnen- en buitenlandse nieuwe live acts in één lijst. Dit is de 3FM Live List 2018:
1 februari 2018
  1. Naaz
  2. San Holo
  3. Eut
  4. Sigrid
  5. The Overslept
  6. Jacin Trill
  7. Jacob Banks
  8. Nana Adjoa
  9. Maan
  10. Superorganism

Diederik van Zessen, music director/waarnemend zendermanager van NPO 3FM: “Onze luisteraars horen via NPO 3FM het hele jaar door nieuwe muziek, maar ze zijn ook vaak op concerten en festivals te vinden. Wij hebben nu de tofste nieuwe acts verzameld in de 3FM Live List 2018.”

Het aftellen naar de nummer 1 van de 3FM Live List 2018 begon gisteren bij 3VOOR12 Radio (VPRO) bij 3FM-dj Wijnand Speelman. 3FM-jocks Domien, Michiel, Eva, Angelique, Mark en Rámon onthulden vandaag de andere acts die de 3FM Live List van 2018 hebben gehaald. Met de bekendmaking van Naaz zojuist is de lijst compleet.

De 3FM Live List 2018 wordt samengesteld door 3FM-medewerkers samen met een panel van meer dan 60 muziekprofessionals met diverse artiesten, festivals, platenlabels en media. Tijdens de maand januari konden de luisteraars van NPO 3FM in de ochtendshow van 3FM-dj Domien Verschuuren al horen welke artiesten er werden aanbevolen door o.a. Dotan, Casper van Kensington en Jim Aasgier van Yellow Claw. Op vrijdag 26 januari verscheen een longlist met 20 namen die kans maakten op een plek op de 3FM Live List 2018.

Meer informatie is te vinden op 3fm.nl/livelist.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)