LogoPers

DI-RECT, Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien treden op bij 3FM Awards

Kaartverkoop voor de muziekprijzen van jong Nederland vandaag gestart
6 februari 2024

Kaartverkoop voor de muziekprijzen van jong Nederland vandaag gestart

3fm_awards_logo_rgb_1.png

Met 3FM Serious Request nog vers in het geheugen, blikt NPO 3FM alweer vooruit op het volgende feestje: de 3FM Awards! De line-up van de 3FM Awards is vanochtend bekendgemaakt in Rob & Wijnand en de Ochtendshow. De Haagse band DI-RECT was te gast en mocht aankondigen dat zij optreden tijdens de awardshow. Ook Douwe Bob, Roxy Dekker en The Indien zijn te horen tijdens de 3FM Awards. De kaartverkoop voor de show is vandaag gestart via 3FM.nl/awards.

3fm_awards_line-up_poster_1400x600.jpg

De 3FM Awards worden op donderdag 21 maart uitgereikt in Poppodium PAARD in Den Haag. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen die door het publiek gekozen worden. 3FM-luisteraars kunnen vanaf donderdag 15 februari stemmen op de genomineerden in zeven categorieën: Beste Artiest, Beste Groep, Beste Song, Beste Album, Beste Indie Act, Beste Samenwerking en Beste Nieuwkomer.

Daarnaast reikt de zender de Schaal van Rigter uit, dé 3FM Award voor het meest gedraaide Nederlandse nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Vorig jaar mocht Son Mieux de award in ontvangst nemen voor het nummer ‘Multicolor’. Wie de Schaal van Rigter dit jaar in ontvangst neemt, maakt 3FM nog voor de 3FM Awards bekend.

De 3FM Awards zijn via 3FM, 3FM.nl en NPO Luister te volgen. Beelden van de show zijn na afloop terug te vinden op de online kanalen van 3FM. Ga voor meer informatie naar 3FM.nl/awards.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)