LogoPers

Directeur internet en innovatie kondigt vertrek aan

William Valkenburg, directeur internetcoördinatie, innovatie en nieuwe media bij de NPO heeft vandaag zijn vertrek aangekondigd.
28 juni 2011

De NPO brengt zijn internet- en innovatie-activiteiten integraal onder binnen de directies audio, video en distributie. Valkenburg heeft daarom in goed overleg met de Raad van Bestuur besloten om zijn werkzaamheden binnen de NPO af te bouwen. Valkenburg stond aan de wieg van Uitzendinggemist.nl. In de komende maanden is hij verantwoordelijk voor de online productontwikkeling van dit on demand-platform van de Publieke Omroep.

Valkenburg: "De afgelopen jaren heb ik met veel plezier vanuit de NPO en in goede samenwerking met de omroepen mogen pionieren in het digitale domein. Met de huidige plannen voor de Publieke Omroep komt het accent meer te liggen op bestendigen dan op pionieren. Ik denk dat het daarom goed is om nu plaats te maken voor nieuwe creativiteit."

Per 1 juli a.s. zal Marcel Mokveld als waarnemend directeur worden aangesteld om de overgang van de internet en innovatie-activiteiten naar de directies audio, video en distributie in goede banen te leiden.

Laatste persberichten
Podcast Componeren of Verzuipen: hoe topwetenschappers en een componist met muziek de wereld gaan redden
NPO Radio 1 brengt de Europese verkiezingen dichtbij huis
NPO Radio 5 viert verjaardag Boudewijn de Groot: een wonderkind van 80
Broederliefde, DYSTINCT en Siggy & D1ns maken line-up FunX Music Awards compleet
Nieuwe zenderstemmen voor NPO 1 en NPO 3
Genomineerden FunX Music Awards bekend: Jonna Fraser grootste kanshebber
Deel deze pagina
NPO Logo
Omroepen
AVROTROS
Algemene inkoopvoorwaarden
Privacy en security
Cookiebeleid
Adverteren (Ster)